Haberler

Şenol Güneş'in talimatıyla alınan Beşiktaş'ın yeni transferi fabrika işçisi çıktı

Güncelleme:

Beşiktaş, Somaspor'dan Emrecan Bulut'un transferinde sona geldi. Siyah-beyazlıların bonservisi için 6 milyon lira ödeyeceği genç yıldızla ilgili ortaya çıkan gerçek ise herkesi çok şaşırttı. Pandemi döneminde futbolu bırakan Emrecan Bulut, fabrikada işçi olarak çalıştı. O günleri anlatan Bulut, "Bir fabrikada çalışmaya başlamıştım. Bir gün Ferdi hocam yanıma gelerek, 'Gel, neden böyle bir şey yapıyorsun? Ben bir takımın başına geçiyorum. Benim takıma gel, oyna." ifadelerini kullandı.

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, sürpriz bir ismi kadrosuna kattı. Siyah-beyazlılar, Emrecan Bulut transferi için Somaspor ile her konuda anlaşmaya vardı. Bulut'un geçmişte fabrikada işçiliği yapması detayı ise dikkat çekti.

"PARA KAZANMAM GEREKİYORDU"

Beşiktaş, Emrecan Bulut için Somaspor'a 6 milyon lira ödeyecek. Pandemi döneminde futbolu bıraktığını belirten Bulut, "Bir nevi futbola küsmüştüm. 90 kiloya çıkmıştım. Çalışıp para kazanmam gerekiyordu. 2019 - 2021 yılları arası benim için boş geçti. Ferdi isminde çok sevdiğim ve beni futbola geri döndüren bir hocam vardı." dedi.

"FABRİKADA ÇALIŞMAYA BAŞLADIM"

Bulut ayrıca, "Bir fabrikada çalışmaya başlamıştım. Bir gün Ferdi hocam yanıma gelerek, 'Gel, neden böyle bir şey yapıyorsun? Ben bir takımın başına geçiyorum. Benim takıma gel, oyna. Oynadığın zaman neler olacak göreceksin' dedi. Ferdi hocam yeniden oynayayım diye çok ısrar etmişti. Hocamın teklifini kabul ettim." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın yeni transferi fabrika işçisi çıktı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şenol Güneş Beşiktaş Güneş Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

Hüseyin Ataoğlu:

Galatasaray musluk tamircisi mi transfer etmişti

22
12
yanıtYanıtla
Big Boys:

Leicester in efsanevi forveti hem premier lige cikartan hemde premier ligi tek basina aldiran vardy de fabrika iscisi idi fabrika iscisi olunca futbol cute olamazmi hayirdir ne kudurmussunuz boyle?

20
4
yanıtYanıtla
Hayri :

Futbol işi zaten tam film nijeryadan bi tane siyahi çocuk getiriyosun maliyeti 1 milyon avro mesela futbol için çerez parası çocuk sokakta topçu 5-6 ay antreman falan sonra bi bakıyosun buharlaşmış olmadı deniyor ne merak eden var ne soran memlekete dönüyor çocuk elan mask gibi yaşıyor sonra

15
5
yanıtYanıtla
karışık işler:

Birilerinin fabrika işçisi olması biseyi deistirmez bu sektörde Ronaldo gibi yıldızlar ne işler yapmışlar biliyoruz yani çocuğu kucukmu düşürmeye çalışıyorsunuz anlamıyorum bi Oyuna bakarız isterse çöpçü olsun farketmez

2
0
yanıtYanıtla
Ergin Kala:

Size ne lan işçiyse işçi

0
0
yanıtYanıtla
Levent Kaya:

San Marino nün milli futbolcuları ya kasap yanav yada terzi,bizimki neli??

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title