Haberler

Beşiktaş'ın Genç Kalecisi Utku Yuvakuran, Ligde Siftah Yaptı

Güncelleme:

Spor Toto Süper Ligin 3. haftasında Antalyaspor'u konuk eden Beşiktaş'ta kalede Utku Yuvakuran görev yaptı. Genç kaleci, Spor Toto Süper Ligde ilk kez forma giydi.

Siyah-beyazlı ekibin son idmanında sakatlık yaşayan tecrübeli file bekçisi Tolga Zengin kadroda yer almazken, bu oyuncunun yerine Utku Yuvakuran forma giydi.

Beşiktaş'a 2016-2017 sezonunun başında transfer olan 20 yaşındaki Utku, siyah-beyazlı formayla ilk kez Süper Lig maçına çıktı. 2016-2017'de Türkiye Kupasında Kayserispor ve Darıca Gençlerbirliği maçlarında forma giyen genç kaleci, geçen sezon da Manisaspor ile oynanan kupa mücadelesinde kalede yer almıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Tolga Zengin Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

Laz Aslan:

Tebrikler. Böyle devam. Gol atanın çok olsun yavrum :) Kızmayın GS liyim ne diyim :)Şaka bir yana böyle gençlerin çıkması güzel ama bir anda büyük takımda oynamak bir anda harcanmak demektir. Önce anadolu klupleri ile kendini bir gösterseydi daha iyi olurdu bence.

5
1
yanıtYanıtla
REALIST:

müthiş bir performans gösterdi tebrikler utku

1
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Sağlam siftah yaptı

2
0
yanıtYanıtla
yazık:

bundan kaleci değil cöpcü bile olmaz

0
1
yanıtYanıtla
SİYAH BEYAZ:

ESKİ FENERLİ BABASI SEMİH YUVAKURANDA BÖYLE YETENEKSİZDİ BABASINA ÇEKMİŞ KİMDEN TORPİLLİYSE GÖNDERİN GİTSİN

1
0
yanıtYanıtla
zx:

Yok bu Gökhan Gönül gibi doğuştan kartalmış

yanıt1
yanıt0
Şenol Hoca:

Siftah yaptı derken ?? Sanki uzunn zamandır Bjk kaleciside ilk defa gol yedi dercesine başlık atmışsınızda. İlk maçında, Kendi evin ve kendi taraftarının önünde ilk yarıda 3 Gol. Ohh

1
0
yanıtYanıtla
EMEKLI GAZETECI:

TÜRK FUTBOLU icin BÜYÜK GELECEK VADEDEN Bir YETENEKSIN. . . ISTANBULDA YASAMANIN NE OLDUGUNUDA BILENLERDENSIN ISTANBUL GECELERI SÖHRET PARA SENI BOZMAZ. HANGI TAKIMDA OLURSAN OL SANA INANANLARA INAN. ALLAH BÜYÜK SAKATLIKLAR GÖSTERMESIN GELECEK VADEDIYORSUN. BABA. . GALATASARAYLI / FENERLI evlat BESIKTASLI . . . YOLUN HEP ACIK AYDINLIK OLSUN DELIKANLI. . Fanatik GALATASARAYLI. . .

0
0
yanıtYanıtla
KARA MAMBA):

utku iyiydi ve kendine güveni tamdı maçta tebrikler üzerinde durulursa ilerde iyi kaleci olur. yediği gollere gelirsek şansızlık ve defans hatalarıyla dolu goller

0
0
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

SEMİHİN OĞLU MU. YUVAKURAN?

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title