Haberler

Beşiktaş'ın evi Vodafone Arena, dünyanın en ateşli 7. stadı seçildi

Güncelleme:

Dünyaca ünlü spor dergisi France Football, dünyanın en ateşli 30 stadını seçti. Türkiye'den 3 stadın olduğu listede Beşiktaş'ın evi Vodafone Arena, 7. sırada kendine yer buldu.

Dünyaca ünlü spor dergisi France Football, dünyanın en ateşli 30 stadını belirledi.

Listenin ilk sırasında Arjantin'in Boca Juniors kulübüne ev sahipliği yapan Bombonera Stadyumu yer aldı. Bombonera'yı Liverpool'un Anfield Stadı ile Borussia Dortmund'un Signal Iduna Park Stadı takip etti.

Beşiktaş'ın evi Vodafone Arena, dünyanın en ateşli 7. stadı seçildiVodafone Arena

BEŞİKTAŞ'IN STADI İLK 10'A GİRDİ

Türkiye'den üç stadın yer aldığı listede Beşiktaş'ın evi Vodafone Arena 7. olurken, Türk Telekom Arena 11., Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı ise 17. sırada yer aldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Vodafone Arena Beşiktaş Arjantin Türkiye Haberler

500

Yorumlar (9)

zazacan:

orası puthanemi yoksa ibadethanemi belli değil stad yapıldığı zaman da mabed sözü telefuz edilmişti

11
19
yanıtYanıtla
byr:

inşallah ilerde dahada ateşli olacağız.

15
11
yanıtYanıtla
siyah beyaz:

Renkli takımlar hasetlerinden çatlamıştır bu haberi duyunca. Türkiye de bir medya bunu haber yapsa . 80 milyonluk ülkede ki herkes futbol taraftarı olsa bile kurtarmayan hesaplarla yok 40 milyon Gs li 45 milyon Fb li var gibi salak haber ve yorum yaparlardı. sonuç ilk 10 içinde yoklar. kuru kalabalık yani. . .

13
6
yanıtYanıtla
Beyaz güvercin:

Kumar gibi oynatılan bu oyunun temiz bir oyun olma ihtimali yok.gereksiz yere paralarınızı harcayıp eğlenecez diye bu sektöre para kazandırmayın.kazanacak kaybedecek belli zaten.her zaman kasa kazanır. Bahis oyunları varsa bu işin içinde oynanın futbolun masum olma ihtimali yoktur

13
2
yanıtYanıtla
fb:

lisedeyken beşiktaşlı arkadaşlarla kombinelerimizi değiştirirdik farklı atmosfer diye. beşiktaş taraftarı gerçekten tribünde çok iyi hep bir ağızdan söylüyor keşke mizim fenerium tribünüde bağırsa çekirdek çitlemeseler.

4
2
yanıtYanıtla
Ahmet:

Nede olsa karakartal her aman yüksekten uçar helal olsun kartalıma

2
3
yanıtYanıtla
1:

Mabet mi? Bu nasıl başlık. Cahil adam

2
1
yanıtYanıtla
Mabed:

Yani ibadet edilen yer. Başlık doğru söylüyor aslında. Tüm stadlar kapitalist düzenlerin roma imparatorluğundan miras kalan halkı uyutma, gerçeklerden saptırma mabedleridir. Orda ibadet edilir futbola, gösterilere, kan dökmeye...

yanıt3
yanıt0
Yavuz kurt:

Bi defolun gidin Arabistana yetti artık bu ülkeyi ortadogunun cahil ülkelerine dönüştüremeyeceksiniz gücünüz yetmez.

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title