Haberler

Beşiktaş Emlakjet, Anadolu Efes'i mağlup etti

Güncelleme:

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 12. haftasında Beşiktaş Emlakjet, Anadolu Efes'i 85-77 mağlup etti. Beşiktaş Emlakjet, maçın başından sonuna kadar üstün bir performans sergiledi ve galibiyete ulaştı.

SALON: BJK Emlakjet Spor Kompleksi

HAKEMLER: Yener Yılmaz, Fatih Arslanoğlu, Burak Yılmaz

BEŞİKTAŞ EMLAKJET: Mathews 11, Needham 19, Berkan Durmaz 2, Mitchell 15, Delgado 11, Allman 11, Berk İbrahim Uğurlu 2, Yiğit Arslan 12, Kerem Kuthan Konan 2

ANADOLU EFES: Larkin 18, Erten Gazi, Thompson 15, Oturu 25, Jones 6, Emre Melih Tunca, Rıdvan Öncel 4, Burak Can Yıldızlı 3, Ercan Osmani, Michael Daum 6

1'İNCİ PERİYOT: 21-14

DEVRE: 49-36

3'ÜNCÜ PERİYOT: 62-54

5 FAUL: 37.21 Yiğit Arslan (Beşiktaş Emlakjet), 39.22 Michael Daum, 39.33 Tyrique Jones ( Anadolu Efes )

Beşiktaş Emlakjet, Basketbol Süper Ligi'nin 12'nci haftasında sahasında Anadolu Efes'i 85-77'i mağlup etti. Karşılaşmanın en skorer ismi Anadolu Efes'te 25 sayıyla Oturu oldu. Bu sonucun ardından Siyah-beyazlı ekip, 9'uncu galibiyetini elde ederken, Anadolu Efes ise 2'nci mağlubiyetini aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Basketbol Süper Ligi Anadolu Efes Beşiktaş Sigorta Türkiye Efes Basketbol Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title