Haberler

Beşiktaş, Bursaspor'u 3-2 Yendi

Güncelleme:

Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşılaştığı Bursaspor'u son dakikada kazandığı penaltı golüyle 3-2 yendi.

Spor Toto Süper Lig 20. hafta mücadelesinde Beşiktaş ile Bursaspor karşı karşı geldi.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan ve Mustafa Kamil Abitoğlu'nun düdük çaldığı karşılaşmadan galibiyet ile ayrılan taraf 3-2'lik skor ile Beşiktaş oldu.

GOLLER

Konuk takım Bursaspor'un gollerini 12. dakikada Josue'nin asistinde Cedric Bakambu ve 89. dakikada Ozan Tufan kaydederken, Beşiktaş'ın galibiyet sayıları ise 23. ile 90+2. dakikada Senegalli golcüsü Demba Ba ve 87. dakikada Gökhan Töre'den geldi.

ŞENER ATILDI!

Öte yandan karşılaşmanın uzatma dakikalarında Bursaspor forması giyen Şener Özbayraklı, Beşiktaşlı Kerim Frei'a ceza sahası içinde yaptığı müdahele sonucunda maçın hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu tarafından kırmızı kart ile cezalandırıldı ve yeşil beyazlı ekip 10 kişi kaldı.

Alınan bu sonucun ardından puanını 47 yapan Beşiktaş, liderlik koltuğunu Fenerbahçe'ye kaptırmadı. Konuk takım Bursaspor ise 33 puanda kaldı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Atatürk Olimpiyat Stadı Mustafa Kamil Abitoğlu Bursaspor Beşiktaş Spor Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (41)

anadolu nun vicdanı:

haydi kargalar 3 HARAM puan için şükür secdesine

10
30
yanıtYanıtla
TkMobil-IOS:

Bu penaltı süleyman seba'nın kemiklerini sızlatır

12
24
yanıtYanıtla
bjk:

net kırmızı kartı vermedı ve penaltıda net . . neye itiraz edıyosunuz anlamadım karakartalımmmmmmmmmmm

22
5
yanıtYanıtla
kara kartalmobilWeb@haberler.com:

Bundan sonra Fenerin penaltılara bisey Demem.Galatasarayada bizede daha beterlerini verdiler.ben yalan söylemem bize yakismaz böyle şampiyonluk.

8
17
yanıtYanıtla
Beşiktaşlı1903:

Beşiktaşlı arkadaşlar, bu galibiyet Fenerbahçenin bugüne kadar aldığı tüm galibiyetlerden daha gerçek bir galibiyettir. Bu galibiyete çamur atmaya kalkışanları sallayın gitsin, cevap bile vermeyin. Ben size esas bombayı söyliyim, maçı izlerken dikkat etmemişim, biraz evvel özetleri seyrederken dikkatimi çekti. Bursanın 2. golü ofsayt. Ozan''ın şutu Fernandao''ya çarpıyor. İzleyin özetleri.

22
2
yanıtYanıtla
Ramazan Özdemir Mobil-IOS:

Bu kadar basit penaltı verilmemeli !!!

10
13
yanıtYanıtla
İRFAN YUSUF BAYSAL:

ADIM ADIM ŞAMPİYONLUĞA. . . TEŞEKKÜRLER BEŞİKTAŞ :)

18
5
yanıtYanıtla
guraymobilWeb@haberler.com:

Şampiyon kartal

17
5
yanıtYanıtla
Canary:

Beşiktaş teneke kupasında Fair Play adına örnekleri gayet güzel yapıyordu, hadi bugün de yapsanıza 90''da Fair Play''i ? Desene Kerim penaltı değil hocam diye ? Demek ki neymiş her şey göstermelikmiş. Son sözüm, şüphesiz ki Beşiktaş her zaman Fenerbahçe ve Galatasaray''ın gerisinde kalacaktır nokta

1
21
yanıtYanıtla
yunus:

Fenerbahçe ve galatasarayın kadrosundaki oyuncuların büyük bölümünün yaşı 30''un üstünde. Çok yaşlı oyuncuları olan bu 2 büyük kulübümüz bir takımdan ziyade ihtiyar heyeti gibi. Ancak beşiktaş ve trabzonspor oldukça genç ve dinamik oyuncu kadrosuna sahipler.

14
7
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title