Haberler

Beşiktaş, Alexander Oxlade-Chamberlain ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

Güncelleme:

Beşiktaş, İngiliz orta saha oyuncusu Alexander Oxlade-Chamberlain ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Sözleşme kapsamında oyuncuya imza parası ve garanti ücret verileceği belirtildi.

- Beşiktaş, Alexander Oxlade-Chamberlain ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

İSTANBUL - Beşiktaş, İngiliz orta saha oyuncusu Alexander Oxlade-Chamberlain ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Siyah-beyazlı kulüpten KAP'a yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbolcu Alexander Mark David Oxlade-Chamberlain'in transferi konusunda oyuncu ile 12 Ağustos 2023 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, 2025-2026 sezonu sonuna kadar üç yıllık sözleşme imzalanmıştır. Oyuncuya net 1.500.000 Avro imza parası ve her bir futbol sezonu için net 2.500.000 Avro garanti ücret verilecektir. Ek olarak müsabakalarda yer aldığı süreye göre maç başına azami net 10.000 Avro maç başı ücreti ödenecektir" denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title