Haberler

Beşiktaş'a imza atmak için İstanbul'a gelen Oxlade-Chamberlain'den ses seda çıkmadı! İşte transferde son durum

Güncelleme:

Beşiktaş için sağlık kontrollerinden geçmek üzere 2 gün önce İstanbul'a gelen Alex Oxlade-Chamberlain'in durumu merak konusu oldu. Kariyerinde ciddi sakatlıklar bulunan futbolcunun ilk sağlık raporunda bir olumsuzluğa rastlanmadı. Daha detaylı bir sağlık raporu daha talep eden Beşiktaş yönetimi, hiçbir soru işaretine yer bırakmak istemiyor.

Beşiktaş, İstanbul'a getirttiği dünyaca ünlü futbolcu Alex Oxlade-Chamberlain'in transferinde sona geldi. 2 gündür sağlık testleri yapılan futbolcu da bir soruna rastlanmazken, detaylı bir sağlık raporunun ardından duruma göre imzalar atılacak.

OXLADE, İSTANBUL'U GEZİYOR

Futbolcu da İstanbul hakkında bilgi sahibi olmak isterken, şehir vakit geçirdikten sonra Beşiktaş'ın olumlu dönüş yapması durumunda kendi kararını da bildirecek.

PREMIER LİG'İN DEVLERİNDE OYNADI

Liverpool ve Arsenal formaları altında toplam 12 kupa kazanan 29 yaşındaki orta saha, İngiltere Milli Takımı'nda 35 maça çıkarken 7 gol kaydetti.

Beşiktaş'a imza atmak için İstanbul'a gelen Oxlade-Chamberlain'den ses seda çıkmadı! İşte transferde son durum

Kaynak: Haberler.com / Spor

Alex Oxlade Chamberlain Beşiktaş İstanbul Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

erk dmyn:

akillanmiyoruz .. bu tip adamlar bu saatten sonra is degil para yaparlar , yerler icerler gezerler .. futbolun besigi saf biz akilliyiz .. almayin

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title