Haberler

"Ben Bu Takımı Bırakmadım, Bırakmayacağım"

Güncelleme:

Karşıyaka Teknik Direktörü Cihat Arslan, Denizlispor maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında "Her ne şartta olursa olsun ben bu takımı bırakmadım, bırakmayacağım." dedi.

PTT 1. Lig takımlarından Karşıyaka Teknik Direktörü Cihat Arslan, Denizlispor maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında "Her ne şartta olursa olsun ben bu takımı bırakmadım, bırakmayacağım. Taraftarımız ve camiamızla inşallah bu lige damga vurmaya devam edeceğiz" dedi.

Arslan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Klasik lig maçı oldu. İki takımda iyi mücadele etti. Denizlispor hatalarımızı ilk yarı iyi değerlendirdi. İkinci yarı ise biz takviyelerimiz ile daha iyi oynadık. Bu lig her şeye açık bir ligdir. Lig de üst üste 3 maç kazanan potaya girebiliyor fakat 3 maç kaybeden potadan uzaklaşabiliyor. Bazı şeyleri anlatmak istemiyorum fakat Karşıyaka camiası zor durumlar yaşıyor. Bazı kişiler maç günü kulübe haciz gönderiyor ve oyuncularımızın yataklarını almak istiyor. Dışarıdaki insanlarında biraz vicdanlı olması gerekiyor. Yatağı alarak neye çözecekler anlamıyorum. Her ne şartta olursa olsun ben bu takımı bırakmadım, bırakmayacağım. Taraftarlarımızla ve camiamızla inşallah bu lige damga vurmaya devam edeceğiz" dedi.

Oyuncu Sercan Türkeri, "Rakiplerimizin çoğu bu hafta galip geldi. Bizde bu zorlu maçı kazanıp 3 puanı almak isterdik fakat yenilmediğimiz teselli olduk" diye konuştu.

Oyuncu Onur Türk, "Saha zeminine rağmen iki takımda güzel bir maç çıkardı. İlk yarıdaki oyunu için Denizlispor'u kutlarım. İkinci yarıda biz iyi oynadık. Bu ligde alınan 1 puan değerlidir. Yönetimimiz, camiamız ve taraftarımız bizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyor. Hepsine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

DENİZLİSPOR CEPHESİ

Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Delvent ise "Oyuncularımız çok iyi mücadele verdi. 1 puana sevinmek isterdim fakat kaçan 2 puana çok üzülüyorum. Bizim maçta girdiğimiz pozisyonların bir gün birçoğunun gol olacağının müjdesini verebilir. Gelecek haftalarda daha fazla çalışarak daha başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi.

Oyuncu Süleyman Çelik Yurt, "Berabere kaldığımız için biraz mutlu biraz da üzgünüz. Biraz şanslı olsak 3 puanı alabilirdik. Karşıyaka da güçlü bir ekip. Zor bir maç oldu. Gelecek haftalar da inşallah daha iyi sonuçlar alarak üst sıralara yükseleceğiz" diye konuştu.

Oyuncu Hüseyin Atalay, "Karşıyaka deplasmanı her zaman zor bir deplasmandır. Rakip takım taraftar gücünü arkasına alarak daha etkili oynuyor. Gol pozisyonlarında yararlanarak alacağımız 3 puanı bizi desteklemeye gelen taraftarlarımıza armağan etmek isterdik fakat artık gelecek hafta içerideki Manisaspor maçımıza bakacağız" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Cihat Arslan Denizlispor Karşıyaka Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title