Haberler

Bayer Leverkusen, Roma'yla 4-4 Berabere Kaldı

Şampiyonlar Ligi'nde Bayer Leverkusen, 2-0 öne geçip, daha sonra 4-2 yenik duruma düştüğü karşılaşmada 1 puanı 86. dakikada kurtardı.

Şampiyonlar Ligi E Grubu 3. hafta mücadelesinde Bayer Leverkusen, sahasında Roma'yı konuk etti. Tam 8 golün atıldığı müthiş karşılaşma 4-4 beraberlikle sonuçlandı.

Bay Arena'dan oynanan karşılaşmada ev sahibi takım 4. dakikada Chicharito'nun penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti. Meksikalı forvet maçın 19. dakikasında bir kez daha sahneye çıktı ve skoru 2-0 yaptı. Maçın 29. dakikasında Roma, De Rossi ile farkı 1'e indirdi. (2-1) Müthiş maçın 38. dakikasında De Rossi skoru 2-2'ye getirdi. Bu aynı zamanda ilk yarınında skoru oldu.

PJANIC ÖNE GEÇİRDİ, MEHMEDİ SON SÖZÜ SÖYLEDİ

Karşılaşmanın 53. dakikasında Pjanic, Roma'yı 3-2 öne geçirdi. Maçın 73. dakikasında Falque, Roma'yı 4-2 öne geçiren golü attı. Alman ekibi 84'te Kevin Kampl ise skoru 4-3'e getirdi. Maçın 86. dakikasında Mehmedi, Leverkusen'e beraberliği getiren golü attı. (4-4)

Tam 8 golün atıldığı karşılaşma sonrasında Leverkusen 4 puanla ikinci, Roma ise 2 puanla dördüncü sırada yer aldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Daniele De Rossi Roma Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

tecessus:

Şimdi trt spor''da özetlere bakacağım . Her zaman ki gibi, videoları araki bulasın . Hadi buldun . Videolar kolay kolay açılmıyor . Ptt 1. lig özetleri de aynı . Bundesliga da . Birde vergi aktarılıyor . Kaç sene oldu . İletişim kısmı çalışmıyor . Bunu da haber yapsa birileri düzelir ama nerde?

2
0
yanıtYanıtla
SARHOŞ MUSUNUZ?:

Yorumlara bakıyorum da hiç maçla alakalı bir yorum göremedim. Burası milletin derdini dökme mekanı olmuş. . .

1
0
yanıtYanıtla
resim ve teknoloji tasarim:

hersene bi branstan yuklu miktarda ogretmen aliyorsunuz bu subatta da 1500 resim we teknoloji tasarim atamasi istiyoruz,yillardir atama bekliyoruz , sayin cumhurbaskanim duy sesimiziiii :(( beden egitimi pdr din kulturu sinifcilar 2000den asagi inmiyo bizde resim we teknoloji tasarim da toplam 1500 istiyoruz

1
0
yanıtYanıtla
resim ve teknoloji tasarim:

hersene bi branstan yuklu miktarda ogretmen aliyorsunuz bu subatta da 1500 resim we teknoloji tasarim atamasi istiyoruz,yillardir atama bekliyoruz , sayin cumhurbaskanim duy sesimiziiii :((

1
0
yanıtYanıtla
Hakan BeyMobil-ANDROID:

Kral mac olmus.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title