Haberler

Batuhan Karadeniz, Oynadığı Bütün Takımlarda Kadro Dışı Kaldı

Güncelleme:

Adana Demirspor'da kadro dışı kalan Batuhan Karadeniz, oynadığı bütün takımlarda kadro dışı kalarak ilginç bir rekora imza attı.

Sezon başında Adana Demirspor'a transfer olan ancak geçtiğimiz günlerde kadro dışı kalan Batuhan Karadeniz, ilginç bir rekora imza attı. Batuhan Karadeniz, forma giydiği tüm takımlarda kadro dışı bırakıldı. İçerenköy İdman Yurdu'ndan Beşiktaş'a transfer olduğunda "Türk futbolunda yeni bir yıldız doğuyor" yorumları yapılmıştı.

Ardından Eskişehirspor'un yolunu tutan Batuhan, zaman zaman iyi bir performans gösterse de yine aynı davranışları nedeniyle kadro dışı kalmıştı. Ancak Batuhan Karadeniz, hem saha içi hem de saha dışındaki disiplinsiz davranışlarıyla siyah-beyazlı takımda gözden düşmüş ve kadro dışı bırakılmıştı.

ADANA DEMİRSPOR'DA KADRO DIŞI KALDI

Daha sonra gittiği bütün takımlarda aynı sıkıntıyı yaşayan 27 yaşındaki futbolcu, son olarak sezon başında Adana Demirspor'a imza atarak yeni bir başlangıç yapacağını söylemişti. Ancak haftalar geçtikçe aynı hareketleri Adana ekibinde de gösteren Karadeniz, bir kez daha kadro dışı bırakıldı.

Batuhan Karadeniz böylece, forma giydiği takımların neredeyse tamamında kadro dışı kalmış oldu.

İşte Batuhan'ın imza attığı o ilginç rekor:

2007: Beşiktaş'ta kadro dışı

2012: Eskişehir'de kadro dışı

2013: Trabzon'da kadro dışı

2014: Elazığ'da kadro dışı

2015: Sivas'ta kadro dışı

2016: St. Gallen'da kadro dışı

2016: Şanlıurfa'da kadro dışı

2017: Sakarya'da kadro dışı

2018: A.Demirspor'da kadro dışı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Batuhan Karadeniz Adana Demirspor Karadeniz Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi!
500

Yorumlar (20)

HAVUZCU:

bunun torpili kimse valla helal olsun normalde 3. ligde anca oynardı bu kazma

11
0
yanıtYanıtla
Rizespor’lu:

Batuhan’ın mutlu olacagı tek takım:Trabzonspor ‘dur.sesli gülerseniz mutlu olurum;)) hahaha

7
1
yanıtYanıtla
yorgun:

Meslekte karakter önemlidir. ????????????

7
0
yanıtYanıtla
umıt:

ADAM PARAYA BAKAR KADROYA DEĞİL.

6
0
yanıtYanıtla
Schwarzlich:

Takımlarda çok saf adamın sicili bozuk ama transfer etmeye devam ediliyor.. veya amaç para döndürmek spor bahane oluyor..

6
0
yanıtYanıtla
ld:

bunu transfer edenler demekkı bılerek ısteyerek buna prım vermısler bır adam gıttığı butun takımlarda sorunsa bu ve bunun gıbılerı oynatmayacaksın bu kadar basıt

6
0
yanıtYanıtla
KÖFTECİ SELAHATTİN:

FUTBOL AHLAĞI OLMAYAN KENDİNİ DELİLİĞE VEREN KİŞİLİK BOZUKLUĞU OLAN FASON BİR FUTBOLCU

5
0
yanıtYanıtla
.....:

topladığı paralarla çarı dizdi zaten sürekli canlı yayında bende diyordum bu adamın hiç mi maçı yok diye :D Az knight oyna :D:D:D:D

4
0
yanıtYanıtla
Ayhan KURT:

futbolcu değil soytarı

4
0
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

HER ŞEY ALINIR SATILIR DA GAREKDER DENEN BİR OLGU VARDIR, YA O DÜZENE UYMADI , YADA DÜZEN BUNA . . .

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title