Haberler

Batuhan Karadeniz'den herkesi şaşırtan karar! Yeni adresi Iğdırspor oldu

Güncelleme:

TFF 2. Lig ekibi Hekimoğlu Trabzon'da geçen sezon çıktığı 38 resmi maçta 30 gol atarak tüm dikkatleri üzerine çeken deneyimli golcü Batuhan Karadeniz, sürpriz bir kararla Iğdırspor'un yolunu tuttu.

30 yaşındaki golcü futbolcu Batuhan Karadeniz, geçen sezon Hekimoğlu Trabzon formasıyla inanılmaz bir performansa imza atmıştı. Deneyimli futbolcunun bu sezon Süper Lig'e transfer yapması beklenirken büyük bir sürpriz yaşandı.

IĞDIRSPOR TRANSFERİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Batuhan, geçen sezon Bölgesel Amatör Lig'de şampiyon olarak 3. Lig'e yükselen Iğdırspor'a imza attı. Kulüp transferi sosyal medya hesabından duyurdu.Geçen sezonu TFF 2. Lig ekibi Hekimoğlu Trabzon'da geçiren 30 yaşındaki Batuhan Karadeniz, ligde attığı 24 kez fileleri havalandırmış ve gol krallığı sıralamasında 2. olmuştu.

Batuhan Karadeniz'den herkesi şaşırtan karar! Yeni adresi Iğdırspor oldu

Kaynak: Haberler.com / Spor

Batuhan Karadeniz Haberler

500

Yorumlar (2)

Mehmet Mandal:

Demek ki süper ligde oynayabilecek yeteneği ve öz güveni kendinde bulamamış.

25
7
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Senin çalıştığın yer sana 3 bin maaş veriyorsa başka şehirden sana 50 bin TL maaş deseler sende koşarsın , paraya bakarlar

yanıt0
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title