Haberler

Batuhan Karadeniz bu sezon Hekimoğlu Trabzon'da 18 gol ve 3 asistlik bir performansa imza attı

Güncelleme:

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Hekimoğlu Trabzon forması giyen Batuhan Karadeniz, performansıyla dikkat çekiyor. Gol yollarındaki yeteneğine rağmen Beşiktaş ve Trabzonspor'da gösterdiği kötü performansla tutunamayan Karadeniz, Hekimoğlu Trabzon'da küllerinden doğdu. 24 resmi maçta 18 gol ve 3 asistlik performansıyla lige damga vurdu.

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Hekimoğlu Trabzon forması giyen Batuhan Karadeniz, bu sezon gösterdiği performansla alkış alıyor. Bu sezon ligde ve kupada toplam 24 resmi maça çıkan golcü futbolcu, 18 gol ve 3 asistlik bir oyun sergiledi.

2. KEZ HAT-TRİCK YAPTI

Son olarak ligde oynanan Şanlıurfaspor karşılaşmasında 3 gol atan 29 yaşındaki futbolcu, bu sezon 2. kez hat-trick yaptı. Batuhan Karadeniz, ilk hat-trick'ini Ziraat Türkiye Kupası Dördüncü Tur mücadelesinde Kayserispor'a karşı oynadığı maçta yapmıştı.

"SERGEN HOCA İLE ÇALIŞMAK İSTERİM"

Geçtiğimiz günlerde Radyospor'a konuşan Batuhan Karadeniz, "Büyük takımların transferim için girişimleri oldu fakat işler bazen istediğiniz gibi olmuyor. Devre arasında Beşiktaş'tan transfer teklifi gelmedi. Sergen Yalçın ile ilgili de yorum yapmam gerekirse puan tablosu zaten her şeyi özetliyor. Beşiktaş'ın başarısının mimarı Sergen Hoca'dır. Beşiktaş'ta mükemmel bir performans sergiliyor. Onunla tekrar çalışmak isterim. Sergen Hoca ile Sivasspor'da çalıştım, o dönem tekrardan A Milli Takımı yakalamıştım. Futbolcuya özgüven verir. Sezon başında kimse Beşiktaş'ın bu kadar iyi olacağını söyleyemezdi" ifadelerini kullanmıştı.

Batuhan Karadeniz bu sezon Hekimoğlu Trabzon'da 18 gol ve 3 asistlik bir performansa imza attı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hekimoğlu Trabzon Batuhan Karadeniz Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar!
500

Yorumlar (8)

mardinli:

karadeniz takımlarıyla işim olmaz.

2
6
yanıtYanıtla
TS:

Fikrini soran oldumu?

yanıt0
yanıt0
gercekci:

yaran olduğu belli karadenizin dağlarında hainle yaşayamazzz. . . . . . . . .

yanıt0
yanıt0
cr7:

yetenekli bir futbolcuydu ama özel hayatına dikkat etmediği için yıldızı parlayamadan söndü

5
1
yanıtYanıtla
sami:

Ne çok hayranı var bu adamın basında anlamış değilim

6
0
yanıtYanıtla
MESUT KOMSER:

yeteneklerine ihanet eden bir futbolcu ne kadar hekimoğlunda gol atarsa atsın ben arka sokaklar izlerim.

0
2
yanıtYanıtla
Objektif:

Batuhan Karadeniz Yaşıyormu Hala daha ya :D

1
0
yanıtYanıtla
cengiz:

TFF 2. Lig Beyaz Grup ta gol kralı olsa ne yazar aynı performansı süper liğde gösterseydınya, para seni bu kadar şımartmasaydı yada sen şımarmasaydın. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title