Haberler

Batmanda Amatör Lig Maçlarında 6. Hafta

Güncelleme:

Batmanda 12 takımın yer aldığı 1.Amatör Lig Maçları, kıran kırana geçti.

Batman 1 Amatör Lig Maçları Heyecanlı Geçiyor.

Hafta sonu oynanan Batman 1. Amatör liginde 6. Hafta maçlarında tam 35 gol atıldı.

12 takımın bulunduğu ligde her hafta 6 maç oynanırken, bu hafta Aydınkonakspor – Sason Gençlikspor maçı Sason Gençlikspor'un ikinci yarıya çıkmaması sebebiyle maç 9-0 Aydınkonakspor'un üstünlüğüyle devam ederken 45. dakikada sona erdi.

++++++++++

Gençler, Eğitim'e adandı!

Gençlerbirliğispor aldığı 2-0'lık galibiyetle puan cetvelinde üstlere çıkmayı başarırken Eğitimspor 8. Sıraya düştü.

Ligde çıkış peşinde olan iki takımın buluşmasında Gençlerbirliğispor Eğitimspor'u 2-0 mağlup ederek haftayı kârlı kapattı. Cumartesi günü saat 12.00'de başlayan haftanın ilk maçında Gençlerbirliğispor, puan cetvelinde 1 puan önünde bulunan Eğitimspor'u 2-0'lık skorla geçerek rakibinin iki sıra üstüne çıkmayı başardı. Gençlerbirliği, aldığı bu galibiyetle ligde puan cetvelinde 8 puan ile 6. sıraya yerleşirken, Eğitimspor daha önce topladığı 6 puan ile bu hafta 8. sıraya geriledi.

+++++++++++++

Belediye, tarih dinlemedi.

Hasankeyf Diclespor kalesinde 11 gol gördü.

Ligin iddialı takımlarından 1955 Belediyespor, Cumartesi günü karşılaştığı Hasankeyf Diclespor'u gol yağmuruna tuttu. Sahadan 11-0 gibi farklı bir skorla ayrılan 1955 Belediyespor, Teiaşspor'un puan kaybettiği haftada liderlik koltuğuna oturdu. Geride bıraktığı 5 maçta 13 gol atan Belediyespor, 6. haftada tek maçta 11 gol birden atmayı başardı. Belediyespor bu farklı galibiyetle ligin zirvesine otururken, Hasankeyfspor, ise geride bıraktığımız 6 maçta 36 golü kalesinde görerek sadece 1 gol atma başarısı gösterdi.

+++++++++++++++

Sağlık, lideri zirveden indirdi

Sağanak yağmur altında başlayan Sağlıkspor-Teiaşspor maçı müthiş bir mücadeleye sahne olurken, Sağlıkspor 90+3'te bulduğu golle sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Ligin 6. haftasında karşı karşıya gelen lider Teiaşspor ve Sağlıkspor maçının bitiminde Sağlıkspor, Teiaşspor'u liderlik koltuğundan etti. İlk yarıyı Serdar'ın attığı golle 1-0 önde kapatan Teiaşspor, bu skoru maçın 90. dakikasına kadar korumayı başardı. Maça eklenen uzatma dakikalarında aradığı beraberlik golünü Mazlum ile bulan Sağlıkspor, ligdeki çıkışını devam ettirdi.

+++++++++++++++++

45 Dakikada 9 Gol yedi, 2. Yarıya çıkmadı…

Sason Gençlikspor, sahipsizliği protesto edip sahadan ayrıldı…

Pazar günü saat 12.00'de oynanan Ayndınkonakspor-Sason Gençlikspor maçının ilk yarısı 9-0 Aydınkonakspor'un üstünlüğüyle sonuçlanırken, Sason Gençlikspor maçın ikinci yarısına çıkmadı. Sason Gençlikspor'lu futbolcular ikinci yarıya çıkmama sebeplerinin skor değil, takımlarının sahipsiz bırakıldığı için olduğunu belirttiler. Geçtiğimiz sezon 2. Amatör ligini 2. sırada bitirerek 1. Amatör lige yükselen Sason Gençlikspor, geçen sezonki kadrosundan sadece 1 futbolcusunu kulüpte tutmayı başarırken, bu sezon ilçe yöneticilerinin takıma sahip çıkmamasıyla birlikte artık maçlara çıkmak istemediklerini belirttiler. Daha önce de bir maça çıkmayan Sason Gençlikspor bu sezon ikinci defa sahadan çekilmesiyle birlikte disiplin kuruluna sevk edildi. Sason Gençlikspor, için ilerleyen haftalarda verilecek muhtemel kararın ligden ihraç edilmesi olduğu öğrenildi.

++++++++++++

GOL DÜELLOSU

Kozluk ilçe stadyumunda Batman takımlarından Yeşiltepespor'u ağırlayan Kozluk Gençlikspor, gol düellosuna dönen müsabakada 90+5'te attığı golle maçtan 4-3'lük galibiyetle ayrıldı. Pazar günü saat 13.00'te başlayan maçta Yeşiltepespor 1-0'lık üstünlüğü yakalamasına rağmen Kozluk Gençlikspor ilk yarıyı 2-1 önde kapatmayı başardı. Maçın ikinci yarısında bir kez daha öne geçen Yeşiltepespor maçın sonlarına doğru iki gol birden yiyerek rakibine boyun eğdi. 3-3'lük skorla devam eden maçta Kozluk Gençlikspor 90+5'te bulduğu altın değerindeki golle rakibini 4-3 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı.

+++++++++++++

Güneş, Kerıke'den doğdu!

Haftanın kapanış maçında karşı karşıya gelen Bıçakçıköyüspor-Güneşspor maçı 3-1 Güneşspor'un galibiyetiyle sonuçlandı. Pazar günü saat 14.00'te 19 Mayıs semt sahasında oynanan maçta Güneşspor, ilk yarıda bulduğu iki golle devreyi 2-0 önde kapattı. Maçın ikinci yarısında oyuna ortak olan Bıçakçıköyüspor, Güneşspor kalesine tehlikeli ataklarla yüklenmeye başladı. Maçın son çeyreğinde farkı bire indiren Bıçakçıspor bu golün ardından beraberlik golü için geliştirdiği tehlikeli ataklardan bir türlü sonuç alamadı. Uzatma dakikalarından kornerden son şansını deneyen Bıçakçıköyü, rakip kalede gol ararken kontra atakta 3. golü yedi. Güneşspor, zorlu maçtan 3-1'lik skorla ayrılarak üst üste 3. maçını da kazandı.

+++++++++++++

Belediye'den Jest

Batman Belediyesi Eş Başkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel merkez amatör takımlara 2'şer bin lira yardım yaptı..ASKF Başkan'ı Mahmut Akyol'un girişimleri ile yapılan yardımlar kulüplerin hesaplarına aktarılıyor. Başkan Akyol; "Batman Belediyesi Eş Başkan'ları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel'e takımlarımız adına teşekkür ediyoruz. Darısı diğer kurum ve iş adamlarımızın başına. Takımlarımız zor şartlar altında gençlere sahip çıkıyor" diye konuştu. Batman Belediyesi Eş Başkan'ları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel ise, kurum olarak imkânları ölçüsünde destek olmaya devam edeceklerini belirttiler. Murat Ezgin/Batman Gazetesi

Kaynak: Temsilci / Spor

Sabri Özdemir Kozluk Batman Sason Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title