Haberler

Batman İşitme Engelliler Futbol Takımı Rakibini 9-1 Yendi

Güncelleme:

Batman İşitme Engelliler futbol takımı, Erzincanspor'u 9-1 yenmeyi başardı.

Batman yine coştu; 9-1

Batman'ı 2. Lig 11. Grupta temsil eden Batman İşitme Engelliler futbol takımı yine gol yağmuru altında rakibini hüsrana uğrattı.

Karşılaşmanın ilk 30 dakikasında 1-0 yenik durumda olan Batman ekibi Teknik Direktör Osman Seyrek'in zamanında taktik ve sahadaki yer değişikliği ile ilk yarıyı 1-1 berabere bitirmeyi başardı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında adeta coşan Batman ekibi Erzincanspor takımını 9-1 gibi farklı bir skor ile yenerek liderliğini sürdürüp adeta 1. Lige göz kırptı.

Teknik Direktör Osman Seyrek, "Bazen futbolda risk almak gerekir. Takımımız liderliğin verdiği rahatlıkla sahaya farklı çıkınca mağlup duruma düştük. Bizlerde mağlup olabileceğimiz maçı risk alarak farklı kazandık. Onun için ikinci yarıda takımımız gerçek gücünü sahaya yansıttı. 10 puan ile liderliğimizi sürdürdük. Önümüzde zorlu bir Karsspor deplasmanı var. Bu maçlarımızı da kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci / Spor

Batman Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title