Haberler

Basketbol - Orduspor-Udominate Maçının Ardından

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Basketbolda maçın ardından- Maçtan detaylar - Başantrenör Levent Deringöl'ün açıklaması - Takım kaptanı Gülşah Akkaya'nın açıklaması - Oyuncu Özge Kavurmacıoğlu'nun açıklaması Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Kupası B Grubu altıncı hafta mücadelesinde sahasında İsveç takımı Udominate'yi 87-68 yenen Orduspor'da hem galibiyetin hem de bir üst tura çıkmanın mutluluğu yaşanıyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Basketbolda maçın ardından- Maçtan detaylar - Başantrenör Levent Deringöl'ün açıklaması - Takım kaptanı Gülşah Akkaya'nın açıklaması - Oyuncu Özge Kavurmacıoğlu'nun açıklaması Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Kupası B Grubu altıncı hafta mücadelesinde sahasında İsveç takımı Udominate'yi 87-68 yenen Orduspor'da hem galibiyetin hem de bir üst tura çıkmanın mutluluğu yaşanıyor. Başantrenör Levent Deringöl, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, gruptan çıkma başarısı göstererek, çok önemli bir başarıya imza attıklarını söyledi. Grubu 4 galibiyet ve 2 mağlubiyetle tamamladıklarını belirten Deringöl, "Bugün 6 kişiyle oynadık ve kazanmasını bildik. Oyuncularımızın yüreklerine sağlık. Bizlere bu sevinci yaşattıkları için çok teşekkür ederim" dedi. Zor geçineceği düşünülen maçı gayet kolay bir şekilde kazandıklarını ifade eden Deringöl, "Artık bir üst tura çıktık. Şimdi rakibimizi bekliyoruz. İnşallah daha güzel günler bizi bekleyecek. Buna yürekten inanıyorum" diye konuştu. Kendilerini desteklemeye gelen taraftarlara da teşekkür eden Deringöl, "Bu galibiyeti bütün camiamıza armağan ediyoruz. Bu camia her şeyin en iyisini hak ediyor" ifadesini kullandı. - Oyuncuların görüşleri Takım kaptanı Gülşah Akkaya ise kendileri adına çok güzel bir galibiyet olduğunu belirterek, "En önemlisi takımımız adına moral oldu. Ligde kötü durumdayız. Morale ihtiyacımız vardı. Bugün kazandık ve bir üst tura çıktık. Çok mutluyuz. İnşallah Orduspor'u hem ligde hem de Avrupa'da en iyi şekilde temsil edeceğiz" dedi. Özge Kavurmacıoğlu da gruptan çıkma adına çok önem verdikleri bir maçı oynadıklarını ifade ederek, "Çok şükür taraftarlarımızın desteğiyle kazanmasını bildik. Bu galibiyet çok iyi oldu. Takımın morali yerine geldi. Bugün bizim yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Özge Kavurmacıoğlu Gülşah Akkaya Orduspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title