Haberler

San Antonio Spurs, Fenerbahçe Ülker'i 96-90 Yendi

Güncelleme:

NBA son şampiyonu San Antonio Spurs, NBA Global Games 2014 kapsamında Fenerbahçe Ülker ile oynadığı maçı 96-90 kazandı.

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi'nin (NBA) son şampiyonu San Antonio Spurs, NBA Global Games 2014 kapsamında Fenerbahçe Ülker ile oynadığı maçı 96-90 kazandı. Ataşehir'deki şov gecesinde gülen Son NBA Şampiyonu San Antonio olsa da sarı lacivertliler mücadelesiyle taraftarından alkış aldı.

İLK PERİYODU SAN ANTONIO KAZANDI

Karşılaşmanın ilk dakikalarında pota altında Duncan'ı durdurmakta zorlanan Fenerbahçe Ülker, Goudelock ve Oğuz Savaş'ın basketleriyle rakibine karşılık verirken, 5. dakika 10-10 eşitlikle geçildi. Oyuna sonradan giren Ginobili ve Ayres'in sayılarıyla üstünlüğü ele geçiren San Antonio Spurs, ilk periyodu 29-21 önde geçti.

FENERBAHÇE SOYUNMA ODASINA YENİK GİTTİ

İkinci periyoda da iyi başlayan NBA ekibi, Anderson, Ayres, Daye, Parker ve Duncan'ın basketleriyle 19. dakika içinde farkı 13 sayıya (24-37) çıkardı. 2 dakikada Hickman ve Goudelock'un sayılarıyla 9-0'lık seri yakalayan Fenerbahçe Ülker, ilk yarının bitimine 3 dakika 28 saniye kala farkı 4 sayıya (33-37) indirdi. Green ile içerden bulduğu basketlerle farkı yeniden artıran San Antonio Spurs, Bonner'in 3 sayılık basketiyle devrenin bitimine 3 saniye kala 10 sayılık (37-47) farka ulaştı. Oğuz Savaş'ın süre biterken uzak mesafeden attığı 3 sayılık basketle sarı-lacivertliler, soyunma odasına 40-47 geride gitti.

FENERBAHÇE ÖNE BİLE GEÇTİ

Üçüncü periyodun başında pota altında Vesely'in arka arkaya bulduğu basketlerle farkı azaltan Fenerbahçe Ülker, Preldzic'in basketiyle 29. dakika içinde farkı 4 sayıya (51-55) indirdi. Goudelock ile üst üste bulduğu 3 sayılık basketlerle farkı 1 sayıya indiren sarı-lacivertliler, Oğuz Savaş'ın basketiyle periyodun bitimine 3 dakika 48 saniye kala 64-63 öne geçti. Ancak bu dakikadan sonra sahneye çıkan Parker'in sayılarıyla üstünlüğü yeniden ele geçiren San Antonio Spurs, son periyoda da 75-70 önde girdi.

SON ŞAMPİYON, FENER'İ YENDİ

NBA temsilcisi, Ginobili, Belinelli, Joseph ve Diaw'ın basketleriyle 12-4'lük bir seri yakaladı ve maçın bitimine 6 dakika 53 saniye kala farkı 13 sayıya (87-74) çıkardı. Fenerbahçe Ülker, Zoric ve Goudelock'un sayılarıyla bitime 1 dakika 37 saniye kala farkı 6 sayıya kadar (86-92) düşürdü. Ancak Parker ile bulduğu basketlerle farkın daha fazla azalmasına izin vermeyen San Antonio Spurs, karşılaşmadan 96-90 galip ayrıldı.

Kaynak: AA / Spor

San Antonio Spurs Fenerbahçe Ülker Oğuz Savaş Ataşehir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title