Haberler

Basketbol: Garanti Tekerlekli Sandalye Süper Ligi

Kardemir Karabükspor Yönetim Kurulu Üyesi Ünsal:  "Ligin ilk haftasında Galatasaray'a karşı kaybedilen puanı bu hafta Balıkesir Belediyesi karşısında telafi ettik"

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Kardemir Karabükspor'un Salon Sporlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ziya Ünsal, ilk haftada Galatasaray maçında kaybetikleri puanı Balıkesir Belediyesi karşısında telafi ettiklerini söyledi.

Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk haftasında dünya ve Türkiye şampiyonu Galatasaray'a yenildiklerini ancak bu kadar güçlü bir takıma karşı 60 sayı üretmeyi başardıklarını anlattı.

Dün deplasmanda 77-66 kazandıkları Balıkesir Belediyesi karşısında sayı üretmekte zorlanmadıklarını aktaran Ünsal, "Rakibimiz sahasında oynamanın avantajını da kullanarak iyi bir maç çıkarttı ancak biz de bu ligde kaliteli bir takım olduğumuzu her iki karşılaşmada da ortaya koyduk. Ligin ilk haftasında Galatasaray'a karşı kaybedilen puanı bu hafta Balıkesir Belediyesi karşısında telafi ettik. Bu sezon yine hedeflerimiz doğrultusunda ligi en iyi yerde bitirmek için gayret göstereceğiz" diye konuştu. - Karabük

Kaynak: AA / Spor

Balıkesir Belediyesi Galatasaray Ziya Ünsal Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title