Haberler

Basketbol 2. Ligi

Basketbol 2. Ligi’nin 14’üncü hafta karşılaşmasında, kendi evinde İstanbul Büyükşehir Belediye’yi ağırlayacak olan Antalya Büyükşehir Belediyespor, galip gelerek ligdeki çıkışını sürdürmek istiyor.

Basketbol 2. Ligi'nin 14'üncü hafta karşılaşmasında, kendi evinde İstanbul Büyükşehir Belediye'yi ağırlayacak olan Antalya Büyükşehir Belediyespor, galip gelerek ligdeki çıkışını sürdürmek istiyor.

Basketbol 2. Ligi'nde 14'üncü hafta mücadeleleri başlıyor. Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Hacettepe Üniversitesi'ni 71-83 yenerek önemli bir galibiyet alan Antalya Büyükşehir Belediyespor, galibiyet sayısını 7'ye yükseltti. Ligin 10. sırasında yer alan Antalya Büyükşehir Belediyespor, bu hafta sonu 2. sırada yer alan İstanbul Büyükşehir Belediye'yi konuk edecek. Bu zorlu karşılaşma 21 Aralık Cumartesi günü Atatürk Spor Salonu'nda saat 16.00'da başlayacak.

TARAFTARA ÇAĞRI

Ligin önemli ekiplerinden İstanbul Büyükşehir'i konuk edecek olan turuncu-mavililer, kendi seyircisinin önünde oynamanın avantajını kullanarak galip gelen taraf olmak istiyor. Baş Antrenör olarak çıktığı ilk maçta galip gelen Ali Serhan Aydanarığ, "Geçen hafta önemli bir galibiyet aldık. Bu hafta ligin güçlü bir ekibine karşı mücadele edeceğiz. Evimizde oynayacağımız bu önemli karşılaşmaya tüm Antalyalı sporseverleri takımlarını desteklemesi için salona davet ediyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Büyükşehir Belediyespor Hacettepe Üniversitesi İstanbul Antalya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title