Haberler

Başkan Şatıroğlu Hedefimiz Şampiyonluk

TFF İkinci Lig Kırmızı Grupta Mücadele Eden Temsilcimiz Elazığspor 30 Maçlık Namaglûp Unvanını Koruyor.

TFF İkinci Lig kırmızı grupta mücadele eden temsilcimiz Elazığ spor 30 maçlık namaglûp unvanını koruyor. Bu hafta karşılaştığı Tarsus İdmanyurdu maçını da kazanarak üç puan alan Elazığ spor'da yüzler gülüyor.

Dün oynanan karşılaşma için ilimizde bulunan Ulusal Medya spor temsilcileri de Elazığspor'un gidişatının takdire şayan olduğunu belirttiler.

Elazığspor Kulüp Başkanı Akın Şatıroğlu tarafından ilimizde ağırlanan 16 ulusal medya spor yazarı onuruna Sultan Sarayı'nda yemek verildi. Davete Elazığ Valisi Muammer Erol, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Emniyet Müdürü Fahrettin Coşkun, ETSO Başkanı Ali Şekerdağ'da katıldı.

Elazığspor'un yıllardan beri şampiyonluk özlemi çektiğini ve bu sezon şampiyonluğa kenetlendiklerini belirten Kulüp Başkanı Şatıroğlu il protokolüne ve spor yazarlarına teşekkür etti.

Ulusal Medyanın Elazığspor İlgisi

Elazığ sporun ülke gündeminde olduğu hemen her spor programında Elazığspor'un oynadığı güzel futboldan spor yorumcularının övgüyle bahsettiklerini belirten Başkan Şatıroğlu bu ilgiyi daha artırmak için ulusal medya temsilcilerini Elazığ'a davet ettiklerini belirterek; davete katılan Yeni

Şafak Gazetesi'nden Celil Şener, Türkiye Gazetesi'nden Sami Özey, Hürriyet Gazetesi'nden Bayram Aydın, Fotospor Gazetesi Yazarları Orhan Zeki Alp, Uğur Özdemir ve Hüseyin Çağlar'a, TGRT'den Hasan Sarıçiçek, LİG TV'den Mustafa Öztoprak ve Ümit Kül, Zaman Gazetesi'nden Ahmet Çakır, Bugün Gazetesi'nden Onur Belge, Ülke Tv'den Harun Şen ve Atilla Güler, Kanal 7'den İbrahim Erdoğan ve Mehmet Yavuz ve Haber 7'den Zeynel Abidin Yükcü'ye takıma gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

Sultan Sarayı'nda spor yazarlarıyla bir araya gelen Elazığspor Kulüp Başkanı Akın Şatıroğlu, ligin ilk yarısında takımın sergilediği performansın adeta göz doldurduğunu, antrenör Osman Özköylü ile futbolcuların ligin ikinci yarısında da aynı başarıyı sağlayacaklarına inandıklarını belirterek açıklamasında şunları söyledi:

"Bir zamanlar Elazığspor manşetlerde farklı lanse edilirken şimdi ligin ilk yarısını lider olarak bitiren bir takımımız var. Bizlerin bu başarıyı sağlamasında Sayın Valimiz ve Sayın Belediye Başkanımızın katkısı göz ardı edilemez.

Bizler kulüp başkanlığına getirildiğimizde bu takımın şampiyon olacağına inanmıştık. Her zaman hedefimizi büyük tuttuk inandık ve başardık. Sizlerin de şahit olduğunuz üzere gerek idarecilerimiz, gerekse futbolcularımız adeta dişlerini tırnaklarına takarak bizlere bu sevinci yaşattılar. Ligin ikinci yarısın da yine aynı tempoyla hareket ederek şampiyonluğu göğüsleyeceğiz.

Bizlerin her zaman yanında olan değerli taraftarlarımıza da sonsuz şükranlarımızı sunuyorum. Onlara bu heyecanı ve mutluluğu yaşatmak bizler için onur olacaktır."

Elazığsporun bundan sonraki hedefinin süper lig olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Şatıroğlu, takıma destek için herkesi göreve çağırdı. Şatıroğlu liglin ikinci yarısında kıran kırana mücadelelerin gerçekleşeceğini de ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title