Haberler

Başkan Kibar, futbolcuları tebrik etti

Güncelleme:

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Fatsa Belediyespor antrenmanını ziyaret ederek hem Ofspor maçı galibiyeti için hem teşekkür etti hem de Tepecikspor karşılaşması öncesi başarılar diledi.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Fatsa Belediyespor antrenmanını ziyaret ederek hem Ofspor maçı galibiyeti için hem teşekkür etti hem de Tepecikspor karşılaşması öncesi başarılar diledi.

Fatsa Belediyespor Kulüp Başkanı Adem Bekar ile şehir stadyumunda gerçekleşen antrenmana giden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar futbolcularla tek tek selamlaşarak galibiyetten dolayı tebrik etti. Başkan Kibar burada futbolculara hitaben yaptığı konuşmada, "Ofspor maçında gösterdiğiniz üstün performanstan dolayı hepinizi tebrik ediyorum. Of ilçesi ile ilgili aile olarak bir bağımız var. Bu maç için Of'tan gelen misafirlerimizle birlikte maçı izlemiştik. Zor geçeceğini tahmin ettiğimiz maçı süper bir futbolla 3 golle 3 puanı alan taraf biz olduk. Kendi sahamızda seri galibiyetler alıyoruz. İnşallah deplasmandan da puan ya da puanlar alarak sıralamada rahat bir konuma gelirsek çok iyi olacak. İnşallah Tepecikspor maçında da İstanbul'da sizlerin yanında olacağız" dedi.

Fatsa Belediyespor Kulübü Başkanı Adem Bekar ise devre arasında gerçekleşen transferlerin takıma çabuk uyum sağladığını ifade ederek, "Yönetimimiz, teknik heyetimiz ve oyuncu arkadaşlarımızla güzel bir hava yakaladık. Takımımız artık savaşıyor. Mücadele gücü çok yüksek. Şuandaki durumumuz kimseyi aldatmasın, play-off'u zorlayacak bir kadro oluşturduk. İnşallah Tepecikspor maçını da kazanarak İstanbul'dan Fatsa'ya büyük bir moralle dönmek istiyoruz" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İbrahim Etem Kibar Ofspor Fatsa Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title