Haberler

Başkan Kibar'dan Erdoğan Arıca'ya vefa

Güncelleme:

Fatsa Şehir Stadyumuna merhum teknik direktör Erdoğan Arıca'nın adının verilmesi için gerekli girişimler başlatıldı.

Fatsa Şehir Stadyumuna merhum teknik direktör Erdoğan Arıca'nın adının verilmesi için gerekli girişimler başlatıldı.

Bir süre önce İstanbul'da düzenlenen Fatsa Belediye spor'a destek gecesinde stadın isminin Erdoğan Arıca olarak değişmesi anlamında söz veren Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar bu sözünü yerini getirdi. Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, şehir stadyumunun isminin Erdoğan Arıca olarak değiştirilmesi ile ilgili yazıyı imzalayarak İlçe Kaymakamlığına sundu. İlçe Kaymakamlığına sunulan yazı Gençlik ve Spor Bakanlığında değerlendirilerek karara bağlanacak.

Yaşanan bu gelişme ile alakalı bir açıklamada bulunan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, "Fatsa Şehir Stadının isminin Erdoğan Arıca Stadı olarak değiştirilmesi konusunda kısa bir süre önce müjdeyi vermiştik. Bu anlamda stadımızın ismini hemşehrilerimizin istediği tüm Fatsa'nın kucaklayacağı bir isme kavuşturmak istiyoruz. İsim konusunda Fatsa Belediye spor Kulübü Başkanımız Adem Bekar ve yöneticilerle yaptığımız istişare sonucu Fatsamızda yetişmiş, A Milli Takım kaptanlığına kadar yükselmiş, 4 büyük spor kulübümüzün 2 tanesinde formasını giymiş, böyle bir değerimizin mutlaka Fatsa'da isminin yaşatılması gerektiğini düşündük. Rahmetli Erdoğan Arıca hocamızı inşallah girişimlerimiz ile birlikte Fatsa Şehir Stadının ismini Erdoğan Arıca Stadı olarak değiştirmek için bugün itibari ile girişimlerimiz başlamıştır. Hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İbrahim Etem Kibar Erdoğan Arıca Fatsa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title