Haberler

Başkan Kahramanlı'dan Ödeme Açıklaması

Mersin İdmanyurdu Spor Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı, CSKA Soyfa Kulübü ile oyuncu Spas Delev’e olan ödemeleri yaptıklarını ifade ederek, "FIFA nezdinde bulunan ve puan silme cezaları içeren 2 dosya için gerekli tüm ödemeleri yaptık ve yükümlülüklerimizi yerine getirdik.

Mersin İdmanyurdu Spor Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı, CSKA Soyfa Kulübü ile oyuncu Spas Delev'e olan ödemeleri yaptıklarını ifade ederek, "FIFA nezdinde bulunan ve puan silme cezaları içeren 2 dosya için gerekli tüm ödemeleri yaptık ve yükümlülüklerimizi yerine getirdik. Böylelikle puan tenzili tehlikesini ortadan kaldırdık" dedi.

Konuyla ilgili kulübün resmi internet sitesinden açıklama yapan başkan Kahramanlı, "CSKA Sofya Kulübü ile kulübümüz arasında FIFA Disiplin Komitesi nezdinde görülen profesyonel futbolcu Spas Delev'in bonservis bedeli ihtilafı ile ilgili olarak ödenmesi gereken toplam 660 bin Euro CSKA Sofya Kulübü'nün banka hesabına yatırılmış, bu durum FIFA'ya da bildirilerek 6 puan silinmesi tehlikesi önlenmiştir. Bulgaristan Futbol Federasyonu ile kulübümüz arasında FIFA Disiplin Komitesi nezdinde görülen profesyonel futbolcu Spas Delev'in dayanışma katkı payı ihtilafı ile ilgili olarak ödenmesi gereken toplam 21 bin Euro Bulgaristan Futbol Federasyonu'nun banka hesabına yatırılmış, bu durum FIFA'ya da bildirilerek 3 puan silme tehlikesi önlenmiştir" dedi.

Şu anda Mersin İdmanyurdu'nun FIFA'nın herhangi bir kurulunda puan tenzili ile ilgili davasının bulunmadığını vurulayan Kahramanlı, "Transfer yasağı ile ilgili olarak yetkili Yönetim Kurulu üyelerimiz ve avukatlarımız gerekli çalışmaları hassasiyetle yürütmüş, dosya tanzim çalışmalarını bitirerek 22 Ocak 2015 Perşembe Günü CAS'ın İsviçre'nin Lozan şehrinde yapılacak olan duruşmasına hazır hale gelinmiştir. Kulübümüz yetkilileri deliller eşliğinde savunmalarını verecek olup transfer yasağını kaldırmak için ellerinden geleni yapacaklardır. Önemli bir ayrıntı olarak bu duruşmaya kulübümüz adına David Bicik de katılacaktır" ifadelerini kullandı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mersin İdmanyurdu Ali Kahramanlı Spas Delev Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title