Haberler

Baros Pazartesi Geliyor

Güncelleme:

Antalyaspor, Galatasaray'ın eski forvetini şehre davet etti. Çek yıldız, Başkan Gencer'in görüşme teklifine olumlu yanıt verdi.

Fornezzi, Ali Çamdalı ve Serkan Balcı ile kadrosunu güçlendiren Antalyaspor'da golcü harekatı devam ediyor. Kaliteli bir isim alıp transferi büyük ölçüde bitirecek olan kırmızı-beyazlıların gündeminde Milan Baros var. 4 sezon Galatasaray forması giyip, 1 şampiyonluk yaşayan, 1 kez de gol kralı olan Çek futbolcu şehre davet edildi. Başkan Gültekin Gencer'in oyuncunun menajeriyle temasta olduğu ve görüşme teklifinde bulunduğu öğrenildi. Baros'un bu öneriye olumlu yanıt verdiği ve pazartesi günü Antalya'da olacağı bildirildi. Geçtiğimiz sezonun devre arasında ülkesinin Banik Ostrova takımına giden Baros, çıktığı 12 maçta 5 kez rakip fileleri havalandırdı.

32 yaşındaki futbolcunun Çek kulübüyle 1 sezon daha sözleşmesi bulunuyor. Antalyaspor'un maddi şartları çözmesi durumunda Baros'la anlaşması bekleniyor. Güney ekibinin gündemindeki diğer golcüler ise Semih Şentürk ve Eneramo…

(AMK)

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Gültekin Gencer Galatasaray Antalyaspor Milan Baros Spor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title