Haberler

Baros, Her Maçta Gol Atmak İstiyor

Medical Park Antalyaspor'un yeni transferi Milan Baros oynadığı her maçta gol atmak istediğini söyledi.

Medical Park Antalyaspor'un yeni transferi Milan Baros oynadığı her maçta gol atmak istediğini söyledi.

Takımı ile birlikte Slovenya'da kamp yapan golcü futbolcu Baros, kaldığı otelde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Tekrar Türkiye'de bulunduğu için mutlu olduğunu dile getiren tecrübeli oyuncu, "Antalyaspor ile anlaştım. Hedeflerimiz takımı geçen yılın üstüne çıkarmaktır. Takıma yeni katıldım fakat takım arkadaşlarımın kalitesini görüyorum. Bu yıl takım olarak geçen yıldan daha fazlasını yapmak istiyoruz" diye konuştu.

Baros bu yıl kaç gol atmayı hedeflediği yönündeki bir soru üzerine, oynadığı her maçta gol atmak istediğini dile getiren Baros, "Açıkçası bir rakam koymak istemiyorum. Gol rakamı koyarsam kendimi baskı altına almış olurum. Ancak ben sahada olduğum her maçta gol atmak istiyorum. Ne kadar çok gol atarsam da benim için olacaktır bunu da biliyorum" diye cevapladı.

Galatasaray forması altında 4,5 yıl geçirdiğini ve güzel günleri her zaman hatırlamayı tercih ettiğini ifade eden Çek futbolcu, "Hala takım içinde konuştuğum arkadaşlarım var. Son bir sezon zor geçmesine rağmen güzel günlerim oldu. Ben bunları hatırlıyorum. Artık yeni kulübümle önüme bakmak istiyorum" diye konuştu.

Milan Baros, geçtiğimiz yıl Türk takımlarının Avrupa'da iyi başarılar kazandığını sözlerine ekledi. - LYUBLYANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Medical Park Antalyaspor Milan Baros Slovenya Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title