Haberler

Baros Antalyaspor'a Doğru

Güncelleme:

Eski Galatasaraylı Milan Baros, Antalyaspor yolunda.

Kulüpler Birliği Vakfı'nın Esentepe'deki ofisinde gerçekleştirilen toplantısına katılan Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Gültekin Gencer, ilk olarak yabancı futbolcu sınırlamasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Türkiye Futbol Federasyonu'nun almış olduğu yabancı futbolcu sayısıyla ilgili kararın değiştirilmesi yönünde uzlaşmacı bir yol izleyeceklerini kaydeden Gültekin Gencer, "Bu işler dayatmayla yapılacak işler değil; nihayetinde uzlaşmayla yöntemiyle olması gerektiğini düşünüyorum. Federasyon'da 18 kulübün düşüncelerine karşı umut ediyoruz ki olumlu yaklaşacaktır." ifadelerini kullandı.

Yeni sezon öncesinde transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Gültekin Gencer, Trabzonspor'dan Serkan Balcı'yı kadrolarına kattıklarını dile getirerek, "Akşam saatlerinde de Eneramo ile bir görüşmemiz olacak. Milan Baros'la da ilgili bir girişimimiz var. İki futbolcu da bitebilir." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Medical Park Antalyaspor Kulüpler Birliği Vakfı Gültekin Gencer Milan Baros Spor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title