Haberler

Baros'a İtalyan Talip

Güncelleme:

G.Saray'ın elden çıkarmak için uğraştığı Baros'a, İtalyan devi göz koydu.

Inter'de Arjantinli futbolcu Milito'nun sakatlanması üzerine, Galatasaray'ın eski futbolcusu Milan Baros'un, Inter'e transferi gündeme geldi. İtalyan basında yer alan haberde, Milan Baros'un transferine sıcak bakıldığı belirtildi.

La Gazzetta Dello Sport'un ve birçok İtalyan basınının yazdığı haberlere göre, İtalya'nın büyük kulüplerinden Inter'in, Galatasaray'ın eski golcüsü Milan Baros'a sıcak baktığı ve transfer listesine eklemeyi düşündüğü ifade edildi.

İtalyan gazeteci Andrea Branco'nun haberine göre, Milito'nun 6 aya yakın bir süre sahalara dönemeyeceğinin açıklanması sonrası, problem yaşanacağını düşünen Inter Teknik Direktörü Andrea Stramaccioni, oyun tarzı olarak Milito'ya benzeyen bir oyuncu arayışına girdi. Elinde Rodrigo Palacio, Antonio Cassano ve Tommaso Rocchi gibi üç forveti bulunan Stramaccioni, yaşanabilecek yeni sakatlıklar sonrası sıkıntı yaşamak istemiyor. Bu sebeple kontratı olmayan, serbest oyuncuların peşine düşen Inter'in, Galatasaray'dan ayrılan Milan Baros'u tecrübe ve yetenek açısından takıma en uygun oyuncu olarak gördüğü ve transfer listesinde düşündüğü kaydedildi.

La Gazzetta Dello Sport'a açıklamada bulunan Inter Başkanı Massimo Moratti, "Milito'nun sakatlığı bizim için korkutucu oldu, ama takıma geri dönmek için yeterli gücü var. Ancak, sadece Galatasaray'dan kurtulmuş Çek forveti şu ara değerlendirebiliriz" ifadesinde bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

La Gazzetta dello Sport Galatasaray Milan Baros Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title