Haberler

Barcelona, Avrupa Ligi'nde hezimete uğradı! Galatasaray'ın yapamadığını, Eintracht Frankfurt yaptı

Güncelleme:

Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçında Barcelona, sahasında Eintracht Frankfurt'a 3-2 mağlup oldu. Gecenin sürprizine imza atan Alman ekibi, bu sonuçla bir önceki turda Galatasaray'ı eleyen Barcelona'yı saf dışı bıraktı ve Avrupa Ligi'nde yarı finale yükseldi.

Barcelona ile Eintracht Frankfurt, Avrupa Ligi çeyrek final rövaş maçında Camp Nou'da karşı karşıya geldi. Mücadeleyi konuk ekip 3-2 kazandı ve Barcelona'yı eledi.

KOSTIC DUBLE YAPTI

Karşılaşmaya müthiş başlayan Frankfurt, 4. dakikada penatılda Kostic'le 1-0 öne geçti. 36. dakikada Borre farkı 2'ye yükselten isim olurken, Alman ekibi adeta Barcelona'ya şoku yaşattı. 2. yarı herkes Katalan ekini farkı azaltacak diye beklerken sahneye yeniden Kostic çıktı ve 67. dakikada skoru 3-1'e getiren golü attı. Barcelona'ya 90+1. dakikada Busquets ve 90+11. dakikada Depay'ın attığı goller yetmedi ve Katalan ekibi, Avrupa Ligi'nden elendi. Eintracht Frankfurt, Barcelona'yı 3-2 yenerek adını yarı finale yazdırdı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Eintracht Frankfurt Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

Eren İsmail:

Biz çok buyuttugumuz için bu takımları basdan kaybediyoruz. Bizim hocalar sağolsun bu seviyede su seviyede diye diye korkak oynatio kaybediyorlar. Sanki onlar mars seviyesi. Bunun seviye ile değil koşan pas yapan çift yönlü orta saha gibi etkenlerin belirleyici olduğunu anlayamadılar.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title