Haberler

Barça'dan Courtois'e Veto

Barça'nın teknik ekibi, Atletico Madrid'in son yıllardaki başarısında önemli bir pay sahibi olan Belçikalı kaleciye onay vermedi.

Barcelona, sezon sonu takımdan ayrılacak olan Victor Valdes'in yerine düşündüğü adayların yer aldığı son listeden Thibaut Courtois'i çıkardı.

İspanya'da en iyiler belirlendi

Yaklaşık 1 yıldan uzun bir süredir kaleci arayışlarını sürdüren Katalan ekibinin adayları arasında Marc Andre Ter-Stegen, Thibaut Courtois, Pepe Reina gibi isimler olduğu öne sürülüyor; bu isimlerin de Barcelona'ya gelmeye son derece sıcak baktıkları belirtiliyordu. Fakat Katalan basınında yer alan haberlerin tümüne göre Barcelona'nın oyuncu değerlendirme ekibinin, transfer öncesi son virajda Courtois'nın üstünü teknik sebeplerle çizdiği iddia edildi.

Sebep teknik

Dün Marca'nın haberi üzerine Atletico cephesi, 21 yaşındaki genç file bekçisi için Barça'nın devrede olduğunu iddia etmiş, hatta Courtois'nın da Chelsea dahil tarafların anlaşması durumunda Barcelona'ya transfer olmayı istediği belirtilmişti. Fakat bugün basına sızan teknik rapora göre Barcelona, Courtois'nın takımın oyun tarzına uygun bir kaleci olmadığı ve geriden oyun kurma becerisinin yetersizliği nedeniyle olası bir transferden vazgeçti. Ayrıca Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun da oyuncunun Barcelona'ya gitmesine sıcak bakmaması da Barcelona cephesini bu transferden vazgeçiren başka bir etken olarak öne çıkıyor.

Barcelona'nın büyük ihtimalle Ter Stegen'e yöneleceği ve genç ismi önümüzdeki sezon Barcelona forması giyeceğine neredeyse kesin gözüyle bakılıyor.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Thibaut Courtois Atletico Madrid İspanya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title