Haberler

Bank Asya 1. Lig

Diyarbakırspor, Pazar Günü Kendi Sahasında Oynayacağı Eskişehirspor Maçında Galibiyet Hedefliyor.

Diyarbakır spor, pazar günü kendi sahasında oynayacağı Eskişehir spor maçında galibiyet hedefliyor.

Teknik Direktör Mustafa Uğur, Eskişehir spor maçında sahaya galibiyet için çıkacaklarını belirterek, "Eskişehir spor maçında galibiyetten başka bir seçenek düşünmüyoruz. Yönetim kurulumuz, futbolcularımızla yaptığı toplantıda artık puan kaybına tahammüllerinin olmadığını söyledi. Bu maç için kenetlenip tek yumruk halinde hareket etmeliyiz. Takımda Sinan ve Çağatay'ın sakatlıkları sürüyor. Hüseyin Kartal'ın ise tedavisi sürüyor. Maç gününe kadar bu oyuncumuzu yetiştirmeye çalışıyoruz. Eskişehir spor'u yenerek geçen hafta deplasmanda kaybettiğimiz puanları telafi etmek istiyoruz" diye konuştu.

Basın Sözcüsü Ömer Serdar Çimen ise, artık puan kaybına tahammüllerinin kalmadığını söyleyerek, "Saha ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanıp Eskişehir spor maçını kazanmalıyız. Bu maçı kazanmamız bize çok şeyler kazandıracak. Tüm taraftarlarımızı stada takımlarını desteklemeye bekliyoruz. Takımlarını yalnız bırakmasınlar" dedi.

DİYARBAKIRSPOR TARAFTARLARINDAN MALATYASPOR'A KINAMA Bu arada Diyarbakır spor Taraftarlar Derneği Başkanı Zülküf İşlek, geçen hafta oynadıkları maçta Malatya spor taraftarlarının 'PKK dışarı' şeklindeki tezahüratlarını şiddetle kınadıklarını belirterek, bu konuda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve mahkemeleri göreve davet etti. İşlek, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, "Sözde tezahürat adı altında yapılan hakaret adli bir vakadır. Diyarbakır, 1.5 milyonu aşkın nüfusu ile metropol bir kenttir. Bu kentin insanı sıcakkanlılığı ve misafirperverliğiyle tanınmaktadır. Bizler Elazığ, Mardin, Gaziantep, Malatya deplasmanlarına gidemezken, birçok taraftar grubunu kentimizde misafir ettik. Hiç kimse bizleri terörle ilişkilendiremez ve bizlere bu muameleyi yapamaz. Artık bu konuda federasyon da görevini yapmalı. Bu olayın gerçek sorumlusu federasyon ve adli makamlardır. Buna bir an önce dur denilmezse yakında tüm branşlarda aynı hakaretle karşılaşacağız. Bu olayın son olmasını ümit ediyoruz. Aksi halde hiçbir deplasmana gitmeyeceğimizi ve hiçbir kulübün taraftarını kentimize kabul etmeyeceğimizi, gelen taraftarlar için de sorumluluk kabul etmeyeceğimizi basın ve spor kamuoyuna üzüntüyle bildirir, bunun asıl sorumlularının tribündeki 'teröristler' olduğunu beyan ederiz" ifadelerini kullandı.

(MG-ZG-İY-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title