Haberler

Bandırmaspor'la Anlaşan Batuhan Karadeniz, İlk Maçta 2 Gol Attı

Güncelleme:

2. Lig ekiplerinden Bandırmaspor'la anlaşan Batuhan Karadeniz, Kırklarelispor karşısında çıktığı ilk maçta 4 dakikada 2 gol attı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'un 21. haftasında Bandırmaspor, sahasında Kırklarelispor'u 2-1 mağlup etti. Karşılaşmada 1-0 geriye düşen ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri yeni transfer Batuhan Karadeniz kaydetti.

4 DAKİKADA 2 GOL ATTI

62. dakikada oyuna giren Batuhan, 66. ve 70. dakikalarda attığı gollerle Bandırmaspor'a galibiyeti getiren isim oldu. Bandırmaspor bu galibiyetle kümede kalma adına kritik bir 3 puanı hanesine yazdırdı ve puanını 18'e yükseltti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Batuhan Karadeniz Kırklarelispor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
500

Yorumlar (22)

MALATYASPORLU:

4 DAKİKADA 2 GOL DEĞİL DİKKAT EDİN! 62 DE OYUNA GİRİYOR 66. VE 70. DAKİKALARDA GOLLER GELİYOR. YANİ 8 DAKİKADA 2 GOL ATILMIŞ NASIL HESAP YAPIYORSUNUZ? AYRICA BATUHANI BİR KAÇ HAFTA SONRA GÖRÜRSÜNÜZ YA KIRMIZI KARTLARLA CEZALI DURUMA DÜŞÜP YAN GELİP YATMAYA DEVAM EDER YA DA YÖNETİM VEYA HOCA TARAFINDAN KADRO DIŞI BIRAKILIR YAZIN BİR KENARA! BATUHANIN HAYATI BUDUR. . .

14
7
yanıtYanıtla
Kayısı pestili:

Sen haberi iyi oku once 66 dan 70 e kac var onu hesapla gol attığı dakkaları belirtiyor haberde? Sacma sapan yorum yapıp kendini rezil etmişin

yanıt7
yanıt2
Toshine:

DÖRT dakikada 2 gol atmış.neyin kafasını yaşıyorsun.

yanıt7
yanıt3
ha ha haaaaa:

Dangalakligi yüzünden Süper ligde tutunamadi. gitti Mahalle macinda iki gol atti. Vaaay be. Habere bak.

16
0
yanıtYanıtla
Medyatik:

Bu çocuğun ne kadar büyük bir medya alt yapısı var. Nere gitse haber oluyor. Canlı da izleme imkanım oldu, öyle hayda hayda bir yeteneği de yok. Haberlere bakarsak Ronaldo, Messi sanki. Birde 2. lig ekibine transfer olmuş. Onun gibi çok futbolcu var 2. ligde. Gerçekten bu çocuğun medya altyapısı çok iyi

13
1
yanıtYanıtla
Adam ol:

İki maç sonra kovulur.

13
0
yanıtYanıtla
bravo:

odun geldi odun gider

13
0
yanıtYanıtla
knightcı:

knight online onbinlerce gencin okul hayatını bununda futbol hayatını bitirdi :)

11
0
yanıtYanıtla
Atsız:

Ya şu adamı topçu diye alan teknik direktör futboldan anlamıyor(:

10
1
yanıtYanıtla
DEVE:

BU ÇOCUĞUN GECE ALEMİDE YOK ÇÜKÇÜDE DEĞİL NİYE BÖYLE BİR DÜŞÜŞ YAŞADI ANLAMIŞ DEĞİLİM

6
4
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title