Haberler

Batuhan Karadeniz yine rahat durmadı! 10. takımında da tutunamadı

Güncelleme:

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Bandırmaspor'da yönetim, takımdan ayrılmak istediğini bildiren Batuhan Karadeniz ile ipleri kopardı.

Bandırmaspor'a geçtiğimiz sezon devre arasında bedelsiz olarak transfer olan ve 2019-2020 futbol sezonu için de bordo-beyazlılara "Devam" diyen Batuhan Karadeniz, yönetime devre arasında ayrılmak istediğini bildirdi.

Konu hakkında Etimesgut Belediyespor maçı sonrasında açıklamalarda bulunan Bandırmaspor Basın Sözcüsü Namık Havutça, "Önemli Etimesgut maçımız öncesinde ilk 11'de ismini görmeyen profesyonel futbolcumuz Batuhan Karadeniz 18 kişilik maç kadrosunda olmak istemediğini belirterek 14 Aralık 2019 tarihinde kamptan ayrılmıştır. Ayrıca aynı gece de Kulüp Başkanımız Göksel Karlahan'ı arayarak kendi isteği ile Bandırmaspor'dan ayrılmak istediğini de belirtmiştir" dedi.

Havutça açıklamasının devamında "Olay bundan ibaret olup Yönetim Kurulu'nun veya hocamızın kadro dışı bırakma gibi bir durum yaşanmamıştır. Bu ve buna benzer haberler tamamen asılsız olup şer odaklarının Bandırmaspor'un başarısızlığından nemalananların tekrar geri döndüğünün sinyalidir" dedi.

KULÜP BULMASI İÇİN İZİN VERİLDİ

Bandırmaspor Basın Sözcüsü Namık Havutça açıklamasında, Batuhan Karadeniz'e ikinci yarı kamp başlangıcına kadar kulüp bulması için izin verildiğini ifade ederek, "Yönetim Kurulu olarak aldığımız karar gereği Batuhan Karadeniz'in kulübümüzden ayrılma isteğine profesyonel ve kurumsallık çerçevesinde bakılarak belirleyeceğimiz koşulların oluşması şartı ile olumlu cevap verilmiş ve kendisine bu şartları sağlayacak kulüp bulması için de ikinci yarı kamp başlangıcına kadar izin verilmiştir. Profesyonel ve kurumsal bir kulüp olarak Bandırmaspor menfaatlerine uygun her teklife açık olduğumuzu ve değerlendireceğimizi belirtmek isteriz" diye konuştu.

BATUHAN'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Bandırmaspor'a geçtiğimiz sezon devre arasında bedelsiz olarak transfer olan ve 2019-2020 futbol sezonu için de bordo-beyazlılara "Devam" diyen Batuhan Karadeniz sosyal medyadan açıklamada bulundu. Karadeniz, kadro dışı kalmasıyla ilgili olarak hocasına yüklendi.

İşte o açıklama...

"Severek oynadığım bu takımda her maç verdiğim mücadelenin gerçek olduğunu, Bandırmasporumuzu şampiyonluğa taşımamızın tek amacımız olduğunu bilmenizi isterim. ve bu amaç uğrunda üzerime düşen takım kampları, antrenmanlar, maçlar, takım yemekleri ve organizasyonlarına kadar bütün sorumluluklarımı eksiksiz yerine getirmiş bulunmaktayım.

"SENİN KAFAN BURADA DEĞİL"

"Ancak oynanacak olan bu devre arası son maçta dün gece sevgili hocamızın 'Senin kafan burada değil, o yüzden seni kadroya almadım' açıklamasıyla beraber 11'e alınmadığımı öğrendim. Benim kafam da vücudum da ruhum da sadece ve sadece şampiyonluğu için mücadele verdiğim bu takımdadır. Sezon başından beri takım arkadaşlarımız,taraftarlar gerekse yönetim ve teknik ekip olarak odaklandığımız tek şey Bandırmaspor'u bir üst lige taşımaktır! Ancak bugün maçtan sonra tarafıma gönderilen yazıda öğreniyorum ki hocamız Serdar Bozkurt yönetime verdiği bilgide benim kendi rızamla on sekizlik kadroda olmak istemediğimi söylemiştir.

Mantık çerçevesinde söylenen bu söze bakıldığı zaman son maçta da oynayarak istatistiğimi daha da ileriye taşımak varken oynamak istemediğimi söylemek oldukça amatörce olurdu . Herkes şunu bilmelidir ki şahıslar gelip geçicidir aslolan ve baki olan Bandırmaspor ve Bandırmaspor'un başarısıdır. Sevgili hocamızın kararına saygı duyuyor ve bundan sonra ki şampiyonluk yolunda kendisi, ekibi, takım arkadaşlarım ve siz değerli Bandırmaspor taraftarına başarılar diliyorum"

Yeteneğinin yanı sıra açıklamaları ve saha dışı olaylarıyla gündeme gelen Batuhan, Beşiktaş, Trabzonspor, Eskişehirspor ve Sivasspor gibi Süper Lig takımlarının yanı sıra yurt dışında FC St. Gallen olmak üzere toplamda 10 farklı takımda giymişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Batuhan Karadeniz Namık Havutça Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500

Yorumlar (11)

FIRTINA 61:

Bulmuştur bir üst ligde bir takım, tafrası ondandır!!!

14
1
yanıtYanıtla
Edo:

Sadece bir şekilde Beşiktaş ta tanındı diye isim yaptı. Bundan daha iyi , daha özverili , daha efendi ne adamlar var alt liglerimizde. .

yanıt6
yanıt0
Genc fenerbahceli:

Dikis tutmaz sabriiii

11
1
yanıtYanıtla
Edo:

Sevgili hocamızın kararına saygı duyuyor ve bundan sonra ki şampiyonluk yolunda kendisi, ekibi, takım arkadaşlarım ve siz değerli Bandırmaspor taraftarına başarılar diliyorum'' Bu kısıma çok güldüm, çokta umrunda olur ya :)))))

4
0
yanıtYanıtla
ERZURUMSPOR:

Erzurumspor seni bekliyor Batu paşa

2
1
yanıtYanıtla
HEDEFİ OLAN TAKIM VE OYUNCU PSİKOLOJİSİ:

Aldığım duyumlara göre, girişimlerde bulunmak için yönetimde tartışmalar varmış. Her saniyesi gol kokan böyle bir oyuncuyu başka yerde bulamazsınız. Yeter ki ona hedef gösterin ve motive edin. Sorunu üst hedefi olan bir yerde bulunamamak. Çok yakından tanıdığımı desem size yeter sanırım. . .

yanıt1
yanıt0
HESAP KİTAP:

Erzurumspor kim, Batuhan''ı almak kim. Takım bu sene kümede kalırsa dua etsin. Zor bu iş.

yanıt3
yanıt1
BU FIRSAT KAÇMAZ:

Canım başkanım, nolur bu fırsatı kaçırma. En zor maçları çevirecek bir oyuncu . Benzerini yurtdışında bile bulamazsınız. Dünya para verdiğiniz yabancıların hali ortada.

yanıt1
yanıt0
Tırnakçı Cemil Amcanız:

Ayarlamıştır kendine bir üst lig''te takım ondan kaçıyor , hocası da demiş zaten kafan burada değil diye sinyali almış vermiş .

1
0
yanıtYanıtla
BUZZY:

Aslında gençlere çocuklara örnek gösterilecek bir karekter, yani yeteneklerini, yaşam tarzın ve disiplinsizliğinle nasıl yerlen bir edebilirsin konusunda gerçek bir örnek, turk futbol tarihine geçebilecek bir gençken gelişimini bir turlu tamamlayamadığından doğmadan öldü denebilir yazık oldu 20 senede 1-2 tane çıkıyor böyle doğuştan yetenekliler ama iyi eğitilmeleri ve yönlendirmenin doğru yapılması gerekiyor

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title