Haberler

"Bana Yaşlısın Dediler"

Güncelleme:

G.Saray'ın eski futbolcusu Milan Baros, G.Saray'da istenmediği için ayrıldığını açıkladı.

İlk kulübü Banik Ostrava'ya transfer olan Milan Baros, Çek Cumhuriyeti'nde katıldığı bir şov programında Galatasaray'dan neden ayrıldığı sorusuna esprili bir yanıt verdi. 32 yaşındaki Baros, "Yaşlı olduğumu ve çok para kazandığımı söylediler, bana da ayrılmak düştü" dedi.

Çek futbolcu Milan Baros, sarı-kırmızılı takımda forma giydiği 4 sezonda takımının gol yollarındaki en etkili isimlerinden biri olmuştu.

Teknik direktör Fatih Terim tarafından kadro dışı bırakıldığı için oynamayan Milan Baros, 2008-2009 sezonu öncesinde Fransa'nın Olympique Lyon takımından transfer olduğu sarı-kırmızılı takımda 4 sezon görev yapmıştı. Çek futbolcu bu sürede sahaya çıktığı 116 resmi maçta 61 gol atma başarısı göstermişti. Milan Baros, bu gollerin 48'ini Spor Toto Süper Lig, 12 tanesini Avrupa kupaları, 1'ini de Türkiye Kupası maçlarında kaydetmişti.

Ayrıca Baros, ilk sezonunda sergilediği başarılı performansla adeta taraftarların sevgilisi haline gelmiş ve 31 maçta kaydettiği 20 golle Süper Lig'in gol kralı olmuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Çek Cumhuriyeti Galatasaray Milan Baros Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title