Haberler

Balotelli adım adım Süper Lig devine! Transfer gerçekleşirse taraftar sinirden çıldıracak

Güncelleme:

Sezon başında Adana Demirspor'dan Sion'a transfer olan Mario Balotelli, yeniden Türkiye'ye dönmek istiyor. İtalyan golcünün, Beşiktaş'a önerildiği ve Şenol Güneş'in onay vermesi halinde transferin gerçekleşeceği belirtildi. Balotelli, Adana Demirspor forması giydiği dönemde Beşiktaş'a attığı gol sonrası yaptığı hareketle siyah-beyazlı taraftarların büyük tepkisini çekmişti.

Adana Demirspor formasıyla harikalar yaratan Mario Balotelli, sezon başında takımdan ayrılmak için yönetime büyük baskı yapmış ve Sion'a transfer olmuştu. İsviçre'de umduğunu bulamayan İtalyan golcü, yeniden Türkiye'ye dönmek için kolları sıvadı.

BEŞİKTAŞ'A ÖNERİLDİ

Menajeri tarafından Adana Demirspor'a önerilen ancak bu talebi kabul görmeyen Mario Balotelli şimdi de Beşiktaş'a önerildi. Fanatik'te yer alan habere göre, Beşiktaş, Balotelli'nin menajerine henüz bir cevap vermedi. Şenol Güneş'ten haber bekleyen siyah-beyazlı yönetim, deneyimli hocanın onay vermesi halinde İtalyan golcü ile masaya oturacak.

SERGEN YALÇIN'A HAREKETİ OLAY OLMUŞTU

Balotelli'nin Beşiktaş'a olası bir transferini ise siyah-beyazlı taraftarların hoş karşılaması beklenmiyor. İtalyan golcü Adana Demirspor forması giydiği günlerde, Beşiktaş'a attığı gol sonrası o dönem siyah-beyazlıların teknik direktörü olan Sergen Yalçın'a dönerek elleriyle kafasını göstermiş ve deneyimli hocanın kendisi için söylediği "Beyni yok" sözüne cevap vermişti.

Balotelli adım adım Süper Lig devine! Transfer gerçekleşirse taraftar sinirden çıldıracak

Kaynak: Haberler.com / Spor

Adana Demirspor Mario Balotelli Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Umut Yılmaz kimdir? Halk Tv konuğu Umut Yılmaz kaç yaşında, nereli? Umut Yılmaz biyografisi! Dengeler 4. bölüm İZLE! Dengeler: Biri Olmak yeni bölüm Full HD İZLE! Volkan Demirel neden istifa etti? Volkan Demirel'in Hatayspor'dan istifa etme sebebi ne? RESİMLİ CUMA MESAJLARI 3 MAYIS: En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? Hadisli ve en güzel Cuma mesajları! Volkan Demirel istifa mı etti? Volkan Demirel Hatayspor'dan istifa mı etti, ne oldu? Giresun Belediyesi hangi parti? Giresun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Dengeler 4. bölüm ne zaman? Dengeler: Biri Olmak yeni bölüm hangi gün, saat kaçta yayınlanıyor? Bedelli askerliğe zam mı geliyor? Bedelli askerlik ücreti ne kadar olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 3 Mayıs Cuma Survivor yeni bölüm! TEFE-TÜFE ORANI NİSAN 2024 | TÜİK Nisan ayı enflasyon oranı arttı mı? TEFE-TÜFE oranı belli oldu mu? Ülkü Hilal Çiftçi kimdir? Ülkü Hilal Çiftçi kaç yaşında, nereli? İnci Taneleri Ayça kimdir? CUMA HUTBESİ 3 MAYIS | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! Turkiye İsrail ile ticaretini durdurdu mu? Türkiye, İsrail ile olan ticareti neden durdurdu? 3 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 3 Mayıs Cuma İstanbul cuma namaz saati!
500

Yorumlar (5)

HdhdAlaaddin Coşkun:

Fark etmez jimlastikçiler unuturlar yapılanı severler böle oyuncuları.

21
26
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Aaa šaşırdım türkiyede top oynuyorlarmı şaşırdım gerçekten katarda hiç tanımadığım devletlerin adını okudum Türkiye yok demekki spor kulubümüz yokmuş

30
14
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Demek ki senin coğrafya bilgin ve eğitim düzeyin sıfır ondan dolayı Kostarika yada Almanya yada İspanya gibi ülkeleri bilmiyorsun dünya kupasında öğrendin demek vay haline

yanıt24
yanıt9
qqclicks :

ülkemizde futbol mu oynanıyormuş bende yeni öğrendim... halı saha maçı yapıyorlar sanıyordum :/

yanıt0
yanıt0
Seyfettin Sucu:

Senün gibi cahiller yüzünden herşey

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title