Haberler

Balıkesirsporlu Caner Arıcı, Ankaraspor ile Anlaştı

Balıkesirspor Kulübü Başkanı Aktürk: "Yönetim kurulunun veya teknik kadronun, Caner'in gitmesiyle ilgili hiçbir tasarrufu olmamıştır" "Antalyaspor'la ön mukavele yapıp sonra 'Balıkesirsporluyum' diye konuşmak ne kadar doğru?"

PTT 1. Lig'de mücadele eden Balıkesirspor'un defans oyuncularından Caner Arıcı, transferi için Ankaraspor Kulübü ile anlaştı.

Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk, tesislerde düzenlenen basın toplantısında, Ankaraspor Kulübü yöneticileriyle Arıcı'nın transferi konusunda anlaştıklarını söyledi.

Oyuncuya, kulübe yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Aktürk, şöyle konuştu:

"Kulübümüzün yönetim kurulunun veya teknik kadronun, Caner'in gitmesiyle ilgili hiçbir tasarrufu olmamıştır. Futbolcumuz, Balıkesir'de artık gurbette futbol oynamak istemediğini ve bunun için kulübümüzden ayrılmak istediğini belirtmiştir. Kendisine sözleşmeyi uzatması konusunda da talebimiz oldu ama istemediğini söyledi. İnşallah her iki taraf için de hayırlı olur. Kendisi 4 yıl boyunca alın terini akıttı, Balıkesirspor için mücadele etti."

Arıcı ise 21 Ocak'ta antrenmandan sonra eve gittiğinde Ankaraspor ile anlaşıldığının kendisine bildirildiğini anlatarak, "Daha önce Antalyaspor'da oynamak istemediğimi belirtmiştim. 'Gönderecekseniz Ankaraspor'a giderim' demiştim. Bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum" ifadesini kullandı.

Aktürk'ün, "Kendisi dün 1 yıllık sözleşme için 900 bin lira talep etti. Balıkesirspor'da varsa 1 yıllık sözleşmeye 900 bin lira alıp imza atan oyuncu... Bu, 'Beni gönderin' demek" ifadesi üzerine Arıcı, "900 bin lira lafı ağzımdan çıkmadı" dedi.

Kulüp Başkanı'ndan, "Menajerlerine sorarsın bunu" karşılığını alan Arıcı, "Sorarım. Her şeyin bir pazarlığı var. Burada 4 yıl geçirdim. Kimseyle bir sıkıntı yaşamadım. Buradayım. Hiçbir sıkıntım yok" ifadesini kullandı.

Aktürk'ün, "Kulübümüzden izin alamadan gidip Antalyaspor'la ön protokol imzalıyor. Varsa insanların bir konuşacağı burada konuşur. Ayrıca sosyal medyada bazı şeyler konuşuluyor. Caner, senin kulüpten bugüne kadar 1 lira alacağın var mı?", basın mensuplarının, "Kulüpten istediğin para verilmediği için mi ayrılıyorsun?" sorularına ise Arıcı, "Öyle diyelim. Başkanımız öyle diyor, öyle diyelim" yanıtını verdi.

Tuna Aktürk'ün, "Antalyaspor'la ön mukavele yapıp sonra 'Balıkesirsporluyum' diye konuşmak ne kadar doğru?" demesinin ardından toplantı sona erdi ve Arıcı, tesislerden ayrıldı. - Balıkesir

Kaynak: AA / Spor

Balıkesirspor Tuna Aktürk Caner Arıcı Ankaraspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title