Haberler

Balıkesirsporlu Caner, Ankaraspor'a Transfer Oldu

Güncelleme:

PTT 1. Lig'in güçlü ekiplerinden Balıkesirspor'un başarılı kanat oyuncusu Caner Arıcı Ankaraspor'a transfer oldu.

PTT 1. Lig'in güçlü ekiplerinden Balıkesirspor'un başarılı kanat oyuncusu Caner Arıcı Ankaraspor'a transfer oldu. Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk, transferi Arıcı ile beraber düzenlediği basın toplantısında kamuoyuna duyurdu.

Balıkesirspor Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk, 4 yıldır Balıkesirspor'un oyuncusu olan Caner Arıcı ile yolları ayırdıklarını, Caner'in isteği doğrultusunda Ankaraspor ile anlaşma sağlandığı ve transferin bu şekilde noktalandığını vurgulayarak, "Futbolcumuza 4 yıldır Balıkesirspor'umuza sağladığı katkıları ve emeğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da kendisine başarılar dileriz" dedi.

Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Zeki Çıkrıkçı'nın da hazır bulunduğu basın toplantısında gazetecilerin soru yönelttiği Caner Arıcı, transferiyle ilgili konuşmak istemediğini söyledi. Sıkıntılı olduğu gözlenen futbolcunun Antalya'daki milli takım kampına katıldığı sırada Medical Park Antalyaspor ile kulübünden habersiz ve izinsiz ön protokol imzalamasının, Balıkesirspor Kulübü'nün bu oyuncu ile yollarını ayırmasında etken olduğu belirtildi.

Balıkesirspor Kulübü'nden oyuncunun Ankaraspor'a transferiyle ile ilgili ise net bir rakam verilmedi. Kulüp başkanı Tuna Aktürk, Caner'in Balıkesirspor ile sözleşmesini 1 yıl daha uzatmak istediklerini ancak futbolcunun menajerinin kendilerinden 1 yıl için 900 bin TL para isteyince bundan vazgeçtiklerini, Caner'in artık Ankaraspor'un futbolcusu olduğunu bildirdi.

Caner Arıcı ise kendisinin herhangi bir rakam telaffuz etmediğini ve bunu menajerine soracağını söyledi. Balıkesirspor'da kalması için bir pazarlık yapılmadığını, kulübün kendisiyle ilgili transferi bitirdiğini belirtti. Sıkıntılı olduğu gözlenen Caner Arıcı, "Burası da benim evim orası da evim. Ankara benim kendi memleketim" diyerek transferinde herhangi bir sıkıntı olmadığını tekrarladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Balıkesirspor Tuna Aktürk Caner Arıcı Ankaraspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title