Haberler

Balıkesirspor Kulübü'nden Caner Açıklaması

PTT 1. Lig takımlarından Balıkesirspor'da transfer dedikodularına tepki gösterildi.

PTT 1. Lig takımlarından Balıkesirspor'da transfer dedikodularına tepki gösterildi. Transferle ilgili görüşmelerin doğrulandığı açıklamada, dedikoduların ise tüm Balıkesirspor camiasına zarar verdiğine dikkat çekildi.

Balıkesirspor'un başarılı kanat oyuncusu Caner Arıcı'nın Medical Park Antalyaspor'a transferiyle ilgili iddialar ve bu oyuncunun süper lig ekibi ile devre arasında yaptığı ön protokol iki kulüp arasında transfer görüşmelerini sıkıntıya soktu. Balıkesirspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada şu görüşlere yer verildi:

"Son günlerde yazılı ve görsel basında mukaveleli oyuncumuz Caner Arıcı ile ilgili çeşitli haberler yer almaktadır. Balıkesirspor Yönetim Kurulu olarak bu açıklamanın yapılması zorunlu bir hal almıştır. Yönetim Kurulumuza Caner Arıcı'nın takımdan ayrılması ile ilgili hiçbir rapor verilmemiştir. Aldığımız duyumlara göre devre arasında menajerler vasıtasıyla birçok takım ile görüşmüştür. Hatta Medical Park Antalyaspor ile önümüzdeki yıl için protokol yaptığı söylenmektedir. Kulübümüzce 2014-2015 sezonuna sözleşmesini uzatmak için kendisine ve menajerine defalarca çağrıda bulunmamıza rağmen sürekli olumsuz cevap alınmıştır. Mukaveleli oyuncumuza protokol imzalatan Medical Park Antalyaspor'a karşı hukuki haklarımızın saklı olduğunu bildiririz. Daha sonra 15.01.2014 tarihinde futbolcu, menajeri aracılığıyla 400.000 TL bonservis bedeli karşılığında Ankaraspor A.Ş. gitmek istemiştir. Yönetim Kurulumuz bunu ancak 1.000.000 TL karşılığında olacağını kendilerine bildirmiştir. Teknik heyetin geldiği günden bugüne cezalı olması dışında bütün maçlarda 90 dakika forma giyen Caner Arıcı, Balıkesirspor forması altında futbol yaşamı boyunca ilk defa PTT 1. Lig Milli Takım Karmasına davet edilmiştir. Yönetim kurulumuz ve teknik heyetin Caner Arıcı'nın gitme talebi gelene kadar kendisini gönderdiği tek yer Milli Takım kampıdır. Sosyal medya üzerinden teknik heyet ve yönetim kurulu tarafından gönderilmek istendiği dedikoduları tüm Balıkesirspor camiasına zarar vermektedir. Şu anda şampiyonluk mücadelesi veren Kulübümüzün rakipler tarafından yıkılamayacağı anlaşılmış ve içeriden yıkılmak istenmektedir. Bu şer odaklarını camia olarak kınıyor ve çıktığımız yoldan geri dönüşün olmayacağının bilinmesini istiyoruz. Söz konusu futbolcu sözleşme uzatmaya ve transferde sürekli fikir değiştirerek takım bütünlüğüne zarar vermektedir. Kimse Balırkesirspor'dan büyük değildir." - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Medical Park Antalyaspor Balıkesirspor Caner Arıcı Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title