Haberler

Balıkesir Üniversitesi Öğrencisi Serdar Şayık Dünya İkincisi Oldu

Güncelleme:

Balıkesir Üniversitesi öğrencisi Serdar Şayık, Portekiz'de düzenlenen Büyükler Wako Kıckboks Dünya Şampiyonası'nda gümüş madalya kazandı. Şayık, Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu'yu makamında ziyaret etti.

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) öğrencisi Serdar Şayık Portekiz'de düzenlenen Büyükler Wako Kıckboks Dünya Şampiyonası'nda gümüş madalya kazandı. Dünya İkincisi olan Serdar Şayık, Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu'yu makamında ziyaret etti.

Portekiz'de gerçekleştirilen Büyükler Wako Kickboks Dünya Şampiyonasında 60 kg. K-1 branşında Dünya İkincisi olan Balıkesir Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Serdar Şayık, Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu'yu makamında ziyaret etti.

Milli sporcu ve Rektör Spor Danışmanı Öğr. Gör. Ali Eren Demirezen'in de yer aldığı ziyarette Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu, konuklarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek bir kez daha tebrik ettiği milli sporcuya hediye takdim etti. BAÜN'lü başarılı sporcu Serdar Şayık da, kendisine gösterdiği destek ve ilgileri dolayısıyla Rektör Oğurlu'ya teşekkür etti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Dünya Şampiyonası Portekiz Rektör Dünya Gümüş Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title