Haberler

1930 Bafraspor, Trabzonspor A2 Takımı ile Karşılaştı

Güncelleme:

Spor Toto 3. Lig hesapları yapan 1930 Bafraspor Şehir Stadında yapılan sezon açılışında Trabzonspor A2 takımı ile karşılaştı.

Spor Toto 3. Lig hesapları yapan 1930 Bafra spor Şehir Stadı'nda yapılan sezon açılışında Trabzon spor A2 takımı ile karşılaştı.

2014-2015 sezonunda Bal Ligi 5. Grup'ta mücadele edecek olan 1930 Bafrasporlu futbolcular açılış öncesi Bafra Huzur Evini ziyaret ederek huzur evi sakinlerinin elini öptü çiçek takti ederek hayır dualarını istedi. Futbolcular topluca Bafra Şehitliği'ni ziyaret ederek dua etti. Şehitliğin ardından 2008 yılında silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybeden Bafra spor Teknik Direktörü İsmail Kurt'un mezarını ziyaret eden futbolcular Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk anıtına çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu.

Şehir Stadı'nda yapılan açılış öncesi Bafra spor'a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Trabzon spor Altyapı Sorumlusu Sadi Tekelioğlu'na Bafra spor Kulüp Başkanı Tuncay Özcamca teşekkür ederek çiçek verdi.

1930 Bafra spor Kulüp Başkanı Tuncay Özcamca yaptığı konuşmada, "Burada bulunan çocuklarımız kardeşlerimiz, futbolcularımız, hepsi bizim gurur kaynağımız. Bafra spor'un geleceğini inşa etmeye çalışıyoruz." şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Zihni Şahin de, "Sivil toplum örgütlerinde görev yapmanın zorluğunu bu işin içerisinde olduğunu bilirler. Helede spor kulüplerinde görev yapmak, başarıları elde etmekte çok kolay olmuyor. Geçtiğimiz 5 yıllık sürede belediye olarak maddi manevi Bafraspor'un yanında olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Toplum olarak da spor kulüplerimize destek olmamız lazım" Şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından 1930 Bafraspor ile Trabzonspor A2 takımı karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi kırmızı-siyahlılar 3. dakikada Emre ve 20. dakikada Samet'in ayağından kazandığı gollerle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. İkinci yarıda ilk yarıya göre maçın kontrolünü ela alan konuk takım, 73. dakikada Alperen'le durumu 2-1'e getirdi. Bu dakikadan sonra iki takımın da atakları gol getirmeyince 1930 Bafraspor sahadan 2-1 galip ayrıldı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Trabzonspor İsmail Kurt Bafra Spor Haberler

title