Haberler

Bakırköy Ata Spor Kulübü Paletli Yüzme Dünya Kupası'nda zirveye yerleşti

Güncelleme:

Bakırköy Ata Spor Kulübü, Fransa'da düzenlenen Paletli Yüzme Dünya Kupası'nın ilk etabında büyük bir başarı elde etti ve zirvede yer aldı. Kulüp, genel klasmanda dünya ikincisi oldu.

Bakırköy Ata Spor Kulübünün sporcuları, Fransa'da düzenlenen Paletli Yüzme Dünya Kupası'nın ilk etabında aldıkları sonuçlarla zirvede yer aldı.

Aix-en-Provence kentinde düzenlenen ve 90 kulübün katıldığı Dünya Kupası ilk etabında Bakırköy Ata Spor Kulübü, büyük ve genç erkekler kategorisinde birinci, genel klasmanda ise dünya ikincisi oldu.

Türkiye'ye dönen kafileyi İstanbul Havalimanı'nda kulüp yetkilileri ve sporcuların aileleri karşıladı.

Kulüp antrenörleri Özkan İlhan ve Canberk Babaoğlu, başarının artarak devam edeceğini ifade etti.

Su sporlarından sorumlu başkan yardımcısı Tuğba Sezen ise dünyanın dört bir yanında ay-yıldızlı bayrağı dalgalandırmaya devam edeceklerini belirterek, "Kulübümüz ismini ülkemizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ten almıştır. Bizim başarılı olmaktan başka bir şansımız yoktur. Sporcularımız ve teknik ekibimiz hep bu bilinçle çalışır, bu bilinçle yarışırlar." şeklinde konuştu.

Yarışlarda ilk 3 sırayı alan sporcular ve kategorileri şu şekilde:

Derin Toparlak: 1500 metre su üstü (1.), 400 metre su üstü (2.)

Derin Atman: 50 metre dip (2.)

Adasu Ramazanoğlu: Genç kadınlar 800 metre su üstü (2.), 400 metre su üstü (2.)

Derin Atman, Yunus Cenkay Yılmaz, Murat Şenel, Derin Toparlak: 4x100 metre büyük erkekler (3.)

Görkem İpek Özay, Irmak Doğruel, Sudenaz Gökkaya, Adasu Ramazanoğlu: 4x100 metre genç kızlar bayrak (2.)

Ege Kerem Yamanoğlu, Arda Karacabay, Ata Öztürk, Bülent Akgün: 4x100 metre genç erkekler bayrak (3.)

Arda Karacabay, Görkem İpek Özay, Bülent Akgün, Adasu Ramazanoğlu: 4x100 metre mix gençler bayrak yarışı (2.)

Genç erkeklerde İstanbul TYK ikinci

Paletli Yüzme Dünya Kupası'nın ilk etabında yarışan İstanbul Tenis-Yüzme-Kayak Spor Kulübü de genç erkekler kategorisini ikinci sırada tamamladı.

Kaynak: AA / Spor

Fransa Dünya Spor Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title