Haberler

Bakan Çağatay Kılıç'tan Samsunspor'a Ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsunspor Kulübü’nü ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun spor Kulübü'nü ziyaret etti.

Bakan Çağatay Kılıç'ı Samsun spor Başkanı Emin Kar ve yönetim kurulu üyeleri havaalanında karşıladı. Bakan Çağatay Kılıç, çeşitli inceleme ve ziyaretlerden sonra Samsun spor'u ziyaret etti. Vali Hüseyin Aksoy, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş ve beraberindeki heyetle kulübe gelen Bakan Akif Çağatay Kılıç'ı önce U19 ve U18 takımda forma giyen oyuncular ile alt yapı teknik heyeti, kulüp içinde çiçeklerle karşıladı. Daha sonra Bakan Çağatay Kılıç'ı kulüp yönetim binası girişinde Başkan Emin Kar, yönetim kurulu üyeleri Nihat Soğuk, İbrahim İnan, Duran Yaşar Cengiz, Erdem Eynel, Oğuzhan Serinkaya ve Muammer Göksel karşıladı.

Başkan Kar ve yönetim kurulu üyeleri, Bakan Akif Çağatay Kılıç ve beraberindekileri yönetim adasında misafir etti. Başkan Emin Kar, Bakan Kılıç'a yeni görevinde başarılar dileyerek 55 numaralı forma, kaşkol ve porselen Samsun spor topu hediye etti.

Yapılan sohbetin ardından tesislerden ayrılan Bakan Akif Çağatay Kılıç, basın mensuplarının sorularını da cevapladı. Çağatay Kılıç, Samsun spor ile ilgili soruya, "Samsun spor kentimizin en önemli markasıdır. Bu markaya her zaman sahip çıktık. Şimdi de çıkacağız. Sayın Başkanımız Emin Kar ve ekibine güvenimiz tamdır. Bizi bu ekip başarıya taşıyacaktır" dedi.

Başkan Emin Kar ise, ziyaretle ilgili olarak, "Sayın bakanımız içimizden birisi. Türkiye'nin spor bakanıdır. Bizim için de büyük şans. Bakanımıza yeni görevinde üstün başarılar diliyoruz. Allah utandırmasın" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akif Çağatay Kılıç Hüseyin Aksoy Samsunspor Emin Kar Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title