Haberler

Bakan Bayraktar'dan Trabzonspor'a Moral Ziyareti

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon Valisi Dr.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık'la birlikte yarın oynanacak olan Orduspor maçı öncesi Trabzonspor antrenmanını ziyaret ederek moral verdi.

Spor Toto Süper Ligi'nin 29. haftasında 12 Nisan Cuma (yarın) günü evinde Orduspor'u konuk edecek olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını sürdürürken, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, beraberindekilerle birlikte

takımın antrenmanını ziyaret ederek moral verdi. Asbaşkan Nevzat Şakar ve yönetim kurulu üyelerinin karşıladığı Bayraktar önce takımın akşam antrenmanını ziyaret ederek, teknik heyet ve futbolcularımıza başarı dileklerinde bulundu.

Bayraktar daha sonra kulüp binasında yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Bayraktar'la yapılan görüşmede takımı son durumu değerlendirildi. Bayraktar, bundan sonraki süreçte Trabzonspor'un çıkışa geçeceğine inandığını vurgulayarak, başarı diledi.

Öte yandan AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan ve MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli bugün (Perşembe) Trabzonspor'u ziyaret ederek bordo-maviuli kulübe destek verdiler. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Recep Kızılcık Trabzonspor Orduspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title