Haberler

B.Vanspor, Tuzla Deplasmanına Gidiyor

Güncelleme:

Belediye Vanspor, 12. Hafta maçında deplasmanda Tuzlaspor ile karşılaşacak. 13 Kasım Çarşamba günü oynanacak karşılaşma saat 13:30'da başlayacak.

TFF 3. Lig 3. Grup maçları bu hafta oynanacak olan zorlu maçlarla devam edecek. Belediye Vanspor ise grupta kendisiyle aynı puanda olan (21) ikinci sıradaki Tuzlaspor ile karşılaşacak.

Son haftalarda oynadığı karşılaşmalarda büyük başarı elde eden B.Vanspor, 13 Kasım Çarşamba günü saat 13:30'da Tuzlaspor ile deplasmanda karşılaşıyor.

Oynadığı lig maçları ve kupa maçlarında elde ettiği başarılarla taraftarlarını sevindiren B.Vanspor, grup ikincisi Tuzlaspor'u yenmek istiyor.

B.Vanspor'un grubunda lider durumda bulunan Menemen Belediyespor'un 23 puanı bulunurken, ikinci sıradaki Tuzlaspor, üçüncü sıradaki Gölcükspor ve dördüncü sıradaki Belediye Vanspor'un 21'er puanları bulunuyor. Beşinci sıradaki Keçiörengücüspor'un 20 puanı bulunurken, İstanbulspor'un 19, Yeni Diyarbakır'ın ise 18 puanı bulunuyor.

B.Vanspor oynadığı 11 lig maçında 6 galibiyet elde ederken, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Oynadığı lig maçlarında 14 gol atan B.Vanspor, kalesinde ise 10 gol görerek +4 averajda bulunuyor.

Tuzlaspor ise oynadığı 11 lig maçında 7 galibiyet elde ederken, 4 maçta ise mağlup oldu. Tuzlaspor'un henüz beraberliği yok. İkinci sıradaki Tuzlaspor'un rakip kalelere attığı 17 gol bulunurken, kalesinde de 10 gol görmüş.

Çarşamba günü oynanacak diğer karşılaşmalarda ise Lider Menemen Belediyespor evinde son sıradaki Kocaelispor ile karşılaşırken, üçüncü sıradaki Gölcükspor ise evinde Kayseri Şekerspor'u ağırlayacak. Grupta beşinci sırada bulunan Keçiörengücüspor deplasmanda Kırıkhanspor ile mücadele ederken, altıncı sıradaki İstanbulspor ise evinde Denizli Büyükşehir Belediyespor'u ağırlayacak.

Van Bölge Gazetesi- Bişar Ulutaş

Kaynak: Temsilci / Spor

Menemen Belediyespor Belediye Vanspor Tuzla Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title