Haberler

Aziz Yıldırım, uçaktaki tartışmayı sakinleştirdi

Güncelleme:

Eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Bodrum- İstanbul seferini yapan uçakta çıkan tartışmada, araya girerek tarafları sakinleştirdi.

ESKİ Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Bodrum- İstanbul seferini yapan uçakta çıkan tartışmada, araya girerek tarafları sakinleştirdi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinden İstanbul'a giden yolcu uçağında tartışma çıktı. Bu sırada uçakta bulunan eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yolcuları sakinleştirmeye çalıştı. O anlar cep telefonuyla kaydeden bir yolcu, görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.Görüntülerde, tartışma yaşayan bir yolcunun yanına giden Aziz Yıldırım, onu sakinleştirmeye çalıştı. Ancak yolcunun tartışmaya devam ettiği görüldü. Bunun üzerine Aziz Yıldırım, "Bak biz bu kavgaya bulaşmayalım. Huzuru bozuyorsunuz. Bizi bulaştırmayın bu kavgaya. Ayıp ya" dedi. İş insanı Yıldırım'ın araya girmesiyle tartışma son buldu.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Aziz Yıldırım Fenerbahçe İstanbul Bodrum Aziz Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title