Haberler

Aziz Yıldırım bombalamaya devam ediyor: Uğur Dündar'ı istifaya davet ediyorum

Güncelleme:

Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar'ı istifaya çağırdı. Yıldırım yaptığı açıklamada, "Uğur Dündar, söylemleri ve eylemleriyle hem Sayın Ali Koç'a, hem de Fenerbahçe'ye zarar vermektedir. Artık fiili olarak sürdüremediği Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı koltuğundan istifa etmeye davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamayla Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar'ı istifaya çağırdı.

"UĞUR DÜNDAR, FENERBAHÇE VE ALİ KOÇ'A ZARAR VERMEKTEDİR"

Aziz Yıldırım yaptığı açıklamada, " Uğur Dündar, söylemleri ve eylemleriyle hem Sayın Ali Koç'a, hem de Fenerbahçe'ye zarar vermektedir. Kendisini, bundan kısa bir zaman önce şahsıma bir arkadaşımız aracılığıyla iletmiş olduğu, askerliğimle ilgili "Tweetler atmaya kalkarsam efsaneler kestane olur" sözüyle ne kastettiğini anlatmaya, 23 Haziran 2023 Cuma günü Erman Toroğlu'nun yazısındaki bahsettiği, şahsıma yönelik galiz küfürlerin ima edildiği yazıya cevap vermeye, dışarıdan nasıl gözüktüğünü açıkça görmesi için son mali genel kurulumuzun kaydını tekrar izlemeye ve artık fiili olarak sürdüremediği Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı koltuğundan istifa etmeye davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

Aziz Yıldırım'ın açıklamasının tamamı şöyle:

"BİLMEZDEN GELME SANATINDAN FAYDALANMAYA ÇALIŞMIŞTIR"

23 Haziran Cuma günü yapmış olduğum açıklamaların ardından, bugün Uğur Dündar Sözcü Gazetesi'ndeki köşesinde söylediklerimle hiç ilgisi olmayan bir yazı kaleme almıştır. Söz konusu gazeteci yazısında "Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a engel çıkarmadığı" için benim "tehditlerime" maruz kaldığını ifade ederek Tecahüli arif yapmış, edebiyatımızda sık kullanılan bilmezlikten gelme sanatından faydalanmaya çalışmıştır

"FENERBAHÇE BAŞKANI VE YÜKSEK DİVAN KURULU ÜYELERİNE HAKARETTİR"

Öncelikle ifade etmek gerekir ki, Uğur Dündar'ın oturmuş olduğu makam, Fenerbahçe Başkanı'na zorluk çıkarabileceği bir yer olmamakla birlikte, o makam böyle bir kötülüğe alet edilemeyecek kadar da değerli ve kutsaldır. O koltuğun değerini ve ağırlığını halen kavrayamamış olan Uğur Dündar'ın, açıklamalarımla hiç ilgisi olmayan bu çocukça iddiası, hem Fenerbahçe Başkanı'na, hem de Yüksek Divan Kurulu üyelerine hakarettir. Maalesef söz konusu gazeteci bu satırlarıyla, basın toplantımdan gerekli payı kendisine çıkaramadığını kanıtlamıştır.

"TÜRK FİLMİ TADINDA BİR YAZI YAZMIŞTIR"

Ben basın toplantımda, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nın görevini gerektiği şekilde yerine getiremediğini, Fenerbahçe'nin genel kurul ortamına siyaset girmesine doğrudan vesile olduğunu, seçilmeden önce bizlerden destek isterken, talebimiz üzerine siyasetle arasına mesafe koyacağı yönünde vermiş olduğu taahhütleri yerine getirmediğini, Erman Toroğlu'nun 23 Haziran Cuma günü yazmış olduğu yazıya cevap vermesi gerektiğini, ayrıca bana yazılı bir şekilde ilettiği bir tehdidi, hodri meydan diyerek kamuoyuna açıklaması gerektiğini ifade ettim. Uğur Bey ise bugün yazısında bunlarla tamamıyla ilgisiz Türk filmi tadında bir yazı yazmıştır.

Aziz Yıldırım bombalamaya devam ediyor: Uğur Dündar'ı istifaya davet ediyorum

"AZİZ YILDIRIM HİÇ YALNIZ KALMAMIŞTIR"

Uğur Dündar'ın yüksek divan seçimleri öncesinde hangi fikirlerle şahsım ve arkadaşlarımın desteğini istediği, o süreç boyunca hangi ruh halinde hareket ettiği, eylemleri, Sayın Ali Koç ve yönetimiyle ilgili düşünceleri, bizim ona ne türde tavsiyelerde bulunduğumuz, seçildikten sonra Uğur Dündar'ın mevcut yönetim karşısında maruz kaldığı muamele ve bunu bize hangi ifadelerle aktardığı, bizim ona Fenerbahçe'ye yakışır doğrularla dilimiz döndüğü ve gücümüz yettiğince ne tür tavsiyelerde bulunduğumuz, ben ve arkadaşlarım başta olmak üzere bir çok genel kurul üyemiz tarafından bilinmektedir. Ayrıca şunu da herkes çok iyi bilmelidir ki Aziz Yıldırım, gerek 3 Temmuz'da, gerekse sonraki sancılı süreçlerin hiçbirinde yalnız kalmamış, 25 milyonluk camiamızın eşsiz gücünü her an yanında hissederek mücadelesini vermiş ve çok şükür ki haklılığı yıllar sonra da olsa ortaya çıkmıştır.

"AZİZ YILDIRIM, FENERBAHÇE CAMİASINA MİNNET DUYMAKTADIR"

Buradan hareketle, Uğur Dündar'ın yazısında yaratmaya çalıştığı imaj yersiz ve anlamsız olmakla birlikte camiamıza hakarettir. Aziz Yıldırım, şahsi hayatında yalnızca annesi ve babasına, onun dışında ise kişilere değil yalnızca büyük Fenerbahçe camiasına minnet duymaktadır.

"İSTİFA ETMEYE DAVET EDİYORUM"

Uğur Dündar, söylemleri ve eylemleriyle hem Sayın Ali Koç'a, hem de Fenerbahçe'ye zarar vermektedir. Kendisini, bundan kısa bir zaman önce şahsıma bir arkadaşımız aracılığıyla iletmiş olduğu, askerliğimle ilgili "Tweetler atmaya kalkarsam efsaneler kestane olur" sözüyle ne kastettiğini anlatmaya, 23 Haziran 2023 Cuma günü Erman Toroğlu'nun yazısındaki bahsettiği, şahsıma yönelik galiz küfürlerin ima edildiği yazıya cevap vermeye, dışarıdan nasıl gözüktüğünü açıkça görmesi için son mali genel kurulumuzun kaydını tekrar izlemeye ve artık fiili olarak sürdüremediği Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı koltuğundan istifa etmeye davet ediyorum.

Aziz Yıldırım bombalamaya devam ediyor: Uğur Dündar'ı istifaya davet ediyorum

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Uğur Dündar Fenerbahçe Ali Koç Aziz Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

Akif Korkmaz:

Aziz baskan Fenerbahçemizi içene düştüğü bu sazan sarmalından kurtaracak tek adamdır..

34
3
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

Aziz başkanı, FB ye 30 - 35 yıldır gelmiş geçmiş tüm başkanlara göre daha içten, Daha Samimi Görüyorum.

33
2
yanıtYanıtla
cemil karaca :

Koskoca kulübü chpnin kalesi yaptılar emin olun bende dahil yüzbinlerce taraftar fenerbahçeden soğudu uğur dündar ve ali koç türbünlere neler yaptırdığınızı herkes biliyor ikiniz o külüpte oldukça fenerbahçe şampiyon olamaz bu sezon sonuda bunu göreceksiniz aziz başkan akıllı adam bunu açık ve net söyledi.

21
1
yanıtYanıtla
Boray Borton:

Uğur Dündar Fenerbahçe'nin bayrağı altında siyaset yapma varsa kulübün menfaatine bir bildiğin fikrin önerin bunlar için uğraş, yoksa siyaseti git CHP'yi haciz altında tutan delege ağalarıyla, şahsi ikballerinin dışında kalan her şeyin teferruat olduğunu düşünenlerle yap...

1
0
yanıtYanıtla
serdar Yılmaz :

Murat Ülker Gelsin Fenerbahçemizin Başına bu başarısız Yönetim istifa etsin .. Ali Koç Uğur Dündarı da al birlikte gidin lütfen..Geçen sezon Kabus Gibi bir sezon yaşadık...Yeter artık..!!

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title