Haberler

Aziz Yıldırım: Bir Lafla Operasyon Yapacaklarsa Yanmışız

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Hüseyin Gülerce'nin "Gülen'le ilgili söyledikleri yüzünden operasyon yaptılar." sözlerine "Bir lafla operasyon yapacaklarsa yanmışız." dedi.

Yazar Hüseyin Gülerce'nin, önceki akşam CNNTÜRK'te Didem Arslan Yılmaz'ın sorularını yanıtlarken, Fenerbahçe'ye şike operasyonunun nasıl yapıldığına ilişkin açıklamaları büyük yankı yarattı. Geçmişte Fethullah Gülen cemaatine çok yakın olduğu bilinen bir kişiden ilk kez böyle bir bilgi geliyordu. Cemaatin içinden çıkan ve birçok sırrını bilen Gülerce'nin, şike operasyonunun Gülen'in Aziz Yıldırım'a olan şahsi kızgınlığıyla başladığı iddiası önceki gece ve dünün en çok konuşulan konularından biri oldu.

O KİŞİ KİM?

Aziz Yıldırım'ın açıklamaları şu şekilde:

*Gülerce'nin anlattığı gibi, uçak yolculuğu sırasında yanındaki birine Fethullah Gülen aleyhine sözler söylemiş miydi? Söylemişse konuşmalarını Gülen'e taşıyan bu kişi kimdi?"

- Geçmişte bu konuda birçok kişi ile konuştum. Hangisi olduğunu nereden bileyim? Sözü edilen kişinin kim olduğunu hatırlamıyorum."

"BAŞKA ŞEYLER VAR"

*Peki size ve Fenerbahçe'ye, Gülerce'nin dediği gibi Gülen aleyhine sözleriniz yüzünden operasyon yapılmış olabilir mi?"

"Bir lafla böyle bir şey olacaksa yanmışız. Bunun bu şekilde olduğuna inanmıyorum. Bu kadar basit olamaz. Bana göre başka nedenler var. Yani Yıldırım, şike operasyonunun Gülerce'nin söylediği şekliyle kişisel bir nedenle yapıldığına inanmıyor. Bunun ardında çok daha komplike bir plan olduğuna inanıyor. Sarı lacivertli cephede durum bu. Önümüzdeki günlerde çok daha şaşırtıcı detaylar öğrenebiliriz."

GÜLERCE NE DEMİŞTİ?

"Bunu ilk defa açıklıyorum; Fenerbahçeliler de rahatlasın. Aziz Yıldırım, bir uçak yolculuğunda spor basınından ve Fethullah Gülen'e yakın birine, Gülen aleyhine bir şeyler söylüyor. 'Senin böyle birinin yanında ne işin var?' diyor. O kişi de bu sözleri Fethullah Gülen'e yetiştirmiş. Gülen birine taktı mı takar. Yani mesele Fenerbahçe meselesi değil, Aziz Yıldırım meselesi. Bunu söyleyen insanı da biliyorum. Kendisi anlattı bana."

YILDIRIM: ATATÜRK'TEN AYRILMADIK FETÖ'YE DUVAR OLDUK

Başkan Aziz Yıldırım, kulübün aylık yayımlanan dergisindeki yazısında 15 Temmuz darbe girişimi ve Fethullahçı Terör Örgütü ile ilgili görüşlerini aktardı. Yıldırım'ın yazısı özetle şöyle: "Güzel ülkemizde son birkaç haftada meydana gelen olaylar, aslında 3 Temmuz 2011 sabahında bizlerin haykırarak dile getirdiği ancak değişik sebepler ile toplumun bir kesiminin, işittiğinde inanamadığı illegal bir yapının idrak edilmesine neden oldu. Sinsi bir yapılanma ile devletin tüm kesimlerine sirayet eden bu illegal yapı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurucusu olduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin asırlık kuruluşlarını yerle bir ederek ele geçirmeye, en itibarlı kurumlarını itibarsızlaştırmaya çalıştı.

(Hürriyet)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hüseyin Gülerce Aziz Yıldırım Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title