Haberler

Aziz Yıldırım, 2 Nisan'daki Olağanüstü Genel Kurul'a katılmayacak: Adını koymadan mücadele olmaz

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, 2 Nisan'daki Olağanüstü Genel Kurul'a katılmama kararı aldı. Trabzonspor maçındaki olaylar ve ligden çekilme seçeneği gibi konuların tartışılacağı toplantıya katılmayacağını belirten Yıldırım, "Ben hiçbir toplantıya gitmeyeceğim. Eski yöneticileri iftara çağırıyorlar. Beni çağırırken Şekip'i arıyorlar, Ben dahil 8 isim veriyorlar. "Bunları sen çağır" diyorlar. 2 Nisan'da aynı şekilde. Toplantının amacı nedir, belli değil. Sonuç ne olacak belirsiz" dedi.

Olaylı Trabzonspor maçından sonra ligden çekilmeyi gündeme getiren Fenerbahçe, 2 Nisan'da Olağanüstü Genel Kurul'a gidecek.

LİGDEN ÇEKİLME GİBİ KONULAR TARTIŞILACAK

Bu toplantıda, Trabzonspor maçındaki olaylar ve ligden çekilme seçeneği gibi konular tartışılacak. Ali Koç ve yönetimi, kongre öncesinde eski yöneticiler ve Yüksek Divan Kurulu üyeleriyle istişarelerde bulunacak.

AZİZ YILDIRIM KATILMAYACAK

Yağız Sabuncuoğlu'na konuşan Aziz Yıldırım, "Ben hiçbir toplantıya gitmeyeceğim. Eski yöneticileri iftara çağırıyorlar. Beni çağırırken Şekip'i arıyorlar, Ben dahil 8 isim veriyorlar. 'Bunları sen çağır' diyorlar. 2 Nisan'da aynı şekilde. Toplantının amacı nedir, belli değil. Sonuç ne olacak, belirsiz" dedi.

"ADINI KOYMADAN MÜCADELE OLMAZ"

Ali Koç'un "Benim başkanlık dönemimde Fenerbahçe'yi şampiyon yapmazlar" sözleriyle ilgili Aziz Yıldırım, "Benim merak ettiğim şu; Fenerbahçe Başkanı'nı kim şampiyon yapmak istemiyor? Kim? Adı ne? Adını koymadan mücadele olmaz. Biz, adını koyduk. FETÖ dedik. Devlet ile FETÖ'yü ayırdık. Bütün camia FETÖ'ye karşı mücadele ettik. Düşmanın adını koyun. Düşman belli değilken 'Bizi şampiyon yapmayacaklar' dersek, o zaman herkes bize karşıymış gibi olur ki bu hata olur" ifadelerini kullandı.

Aziz Yıldırım, 2 Nisan'daki Olağanüstü Genel Kurul'a katılmayacak: Adını koymadan mücadele olmaz

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

Ahmet karabulut:

Bak tecrübe ve usul adap gör koç ali, Kavganın adını koyacaksın . Hedef yoksa attığın her atış karavanadır ! Ha sen olası gs nin şampiyonluğundan korkup suyu bulandırıyorsun o belli zaten! Bir gs li olarak aziz yıldırımı sevmem ama saygı duyarım! Sana da koç ali ne sevgim ne saygım vardır bunuda böyle bil !

31
14
yanıtYanıtla
Eray Yılmaz:

Büyüksün başkan (efsanesin)

28
3
yanıtYanıtla
Karaşal:

Adam gibi adam aziz başkan. Ali koç pravakatördür!

8
2
yanıtYanıtla
Turan Saygılı:

GS şampiyon olacak diye ödü kopuyor federasyonu tehdit ediyor

7
2
yanıtYanıtla
Baba Can:

Doğru söze ne denir çıksın ortaya söylesim kim bunlar

3
1
yanıtYanıtla
İsmail Taşan:

Şimdiye kadar hep gs lehinde kararları gündeme getiriyorlar.Ben sadece basit bir örnek vereceğim.Galatasarayın Fenerbahçenin sahasında oynadığı maçta dicunun İcardiye attığı yumruk kırmızı kart ve penaltı niye hiç gündeme getirmediler.Gs nin lehine 3 karar varken Fb lehine 6 karar var.Gs aleyhine verilen kararlar hemen unutuluyor.Merak etmeyin bjk ve fb ortaklık yapsada eze eze şampiyon olacak.Ali Koçun bütün derdi başkanlığı döneminde şampiyon olamamak.Bizde 14 yıl şampiyon olamadık ama böyle a

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title