Haberler

Süper Lig yorumcusu mu oluyor? Aykut Kocaman'dan yayıncı kuruluş açıklaması

Güncelleme:

Son olarak Medipol Başakşehir'i çalıştıran tecrübeli teknik direktör Aykut Kocaman'ın yeni sezonda yayıncı kuruluşta yorumcu olarak futbolseverlerin karşısına çıkacağı iddia edilmişti. Tecrübeli hoca, bu iddiaları yalanladı.

Play Spor'da yer alan habere göre, Spor Toto Süper Lig'de İstanbulspor, Malatyaspor, Konyaspor, Ankaraspor, Fenerbahçe, Konyaspor ve Başakşehir'i çalıştıran Aykut Kocaman, yeni sezonda yorumcu kimliğiyle futbolseverlerin karşısına çıkacağı öne sürülmüştü. Konu hakkında açıklama yapan Kocaman, "Böyle bir durum söz konusu değil, herhangi bir ilgim ya da bilgim yok. Bu sezon takım çalıştırmayı ve çalışmayı düşünmüyorum" ifadesini kullandı.

ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Aykut Kocaman 2010-2011 sezonunda Fenerbahçe ile Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.2011-2012 sezonunda ise 29 yıl aradan sonra sarı lacivertli takımı Türkiye Kupası mücadelesinde zirveye taşıdı. 2012-2013 sezonunda da görev alan tecrübeli hoca, Fenerbahçe ile bir kez daha Türkiye Kupası'nı kazandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aykut Kocaman Bein Sports Başakşehir Fenerbahçe Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title