Haberler

    Ayite: Stancu'nun yokluğunda gereğini yapacağız

    Başkent ekibinin sezon başında İngiltere'nin Fulham takımından kadrosuna kattığı Floyd Ayite, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

    Başkent ekibinin sezon başında İngiltere'nin Fulham takımından kadrosuna kattığı Floyd Ayite, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

    Geçen sezon İngiltere Premier Lig'de forma giyen Ayite, Beşiktaş maçına ilişkin, "Türkiye'nin önemli ekiplerinden birine karşı oynayacağız. Geçen hafta kaybettiler. Onların da puana ihtiyacı var. Hem bizim hem de Beşiktaş için zor bir maç olacak. Ancak aynı zamanda keyifli bir maç bekliyoruz." değerlendirmesini yaptı.

    Ligde gol krallığı yarışında zirvede yer alan Rumen futbolcu Bogdan Stancu'nun cezalı olduğu için bu maçta görev yapamayacak olmasıyla ilgili soruya Ayite, "Bizim için çok önemli bir skorer oyuncumuz. Ligde de önemli bir golcü. Stancu'nun yokluğunda takım arkadaşları olarak gereğini yapacağız." yanıtını verdi.

    "Takımımın performansına katkı sağlamak istiyorum"

    Ayite, geçen hafta lider Demir Grup Sivasspor ile oynadıkları karşılaşmada son dakikada gole engel olamadıklarını ve sahadan bir puanla ayrılmak zorunda kaldıklarını kaydetti.

    31 yaşındaki kanat oyuncusu, "Ligde lider olan önemli bir ekibe karşı oynadık. Maça istediğimiz gibi başlayamadık. İlk yarı yeterince boşluk bulamadık. Bu da atak organizasyonları gerçekleştirmemizde sıkıntı yarattı. İkinci yarıda oyuna daha coşkulu başlayarak iç saha avantajını kullanmak istedik. Skoru lehimize çevirmiştik fakat son dakikada yediğimiz golle 2-2 berabere kaldık." ifadelerini kullandı.

    Demir Grup Sivasspor maçında oyuna sonradan giren ve takımının ikinci golünü atan Ayite, "Lige alışma sürecini tamamlıyorum. Burada hem futbola hem de ülkeye adaptasyonumu sürdürdüm. Bu maçta iyi oynadığımı ben de düşünüyorum. Daha fazla performans ortaya koymak için oynamam gerekiyor. İlerleyen haftalarda fırsat bulduğum sürece takımımın performansına katkı sağlamak istiyorum." diye konuştu.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Bogdan Stancu Fulham Haberler

    Bakmadan Geçme

    ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur? YSK kesin seçim sonuçlarına nereden bakılır? İşte YSK kesin sonuçlar CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 6 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Sivas'ta seçimler tekrarlanacak mı? 31 Mart yerel seçimlerine zaman tekrarlanacak, neden? Her gün ceviz yersen ne olur? Cevizin faydaları nelerdir? 31 MART YEREL SEÇİMLERİ TEKRARLANACAK MI? Hangi illerde ve ilçelerde seçim tekrarlanacak? Kurban Bayramına kaç gün kaldı? 2024 Kurban Bayramı tatili ne zaman, kaç gün?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title