Haberler

Aydın'da Stadyuma Girişi Yasaklanan Yönetici Vinç Kiralayarak Maçı İzledi

Güncelleme:

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Kuyucakspor'un yöneticisi Osman Aklık, stadyuma girişi yasak olduğu için vinç kiralayarak takımının maçını izledi. Aklık, 90 dakika boyunca vincin kabininde müsabakayı takip etti.

Aydın'da 365 gün hak mahrumiyeti cezası aldığı için stadyuma girişi yasaklanan 34 yaşındaki yönetici Osman Aklık, şampiyonluğa oynayan takımının maçını izleyebilmek için vinç kiraladı. 90 dakika boyunca stadın dışında vincin kabininde müsabakayı takip eden Aklık'ı görenler şaşkınlarını gizleyemedi.

Aydın Süper Amatör Lig'de play-off grubunda şampiyonluk mücadelesi veren lider Kuyucakspor'un kulüp yöneticisi Osman Aklık, 2023 yılının ekim ayında Kurtuluşspor ile oynadıkları maçta çıkan olaylardan dolayı 365 gün hak mahrumiyet cezası almıştı. Cezadan dolayı stadyumlara girişi yasaklanan Aklık, şampiyonluğa oynayan takımının maçlarını izleyebilmek için ilginç bir yöntem geliştirdi. Takımının iç ve dış saha maçlarında yalnız bırakmayan 34 yaşındaki Aklık her maç öncesi vinç kiralayıp, stadyum dışından maçları izliyor. Takımın maçlarını kaçırmayan Kuyucakspor sevdalısı Aklık, son olarak Davutlarspor ile oynadıkları mücadeleyi vinç kabininde 90 dakika boyunca takip etti. Futbolseverler ise Aklık'ı görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Kuyucakspor'un 4-0 üstünlüğüyle tamamlanan maçın ardından açıklamalarda bulunan Osman Aklık, ortalama her maç için vinç kiralamanın maliyetinin 2 bin TL'yi bulduğunu söyleyerek, "Geçen yıl ekim ayında oynadığımız Kurtuluşspor maçında çıkan olaydan dolayı jandarma, taraftarımıza müdahale etti. Bununla ilgili işlem yapacağını söyleyince taraftarımız ceza almaması için sorumluluğu üstüme aldım. 6222 sayılı sporda şiddet yasasından dolayı şahsıma 365 gün hak mahrumiyet cezası verildi ve stadyumlara girişim yasaklandı. Vanspor Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Feyat Kıyak da böyle bir ceza almıştı ve vinç kiralayıp takımının maçını izlemişti. Bundan esinlenerek ben de vinç kiraladım ve takımının maçlarını stadyum dışından izliyorum. İzlemezsem içim rahat etmez. Çünkü şampiyonluğa oynuyoruz. Play-off grubunda 3'te 3 yaparak liderlik koltuğunda oturuyoruz. Sezonun sonunda Bölgesel Amatör Lig'e çıkacağımıza inanıyoruz. Maçların bitimine 3 maç kaldı. Bu maçlarda da vinç kiralayıp takımımızın maçlarını izlemeye devam edeceğim. Kuyucakspor sevgisi bizde hiçbir zaman bitmez" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Aydın Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title