Haberler

Aydın'da Cumhuriyetin 100. Yılı Kutlamaları Spor Yarışmalarıyla Devam Etti

Güncelleme:

Aydın'ın Yenipazar ilçesinde Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları kapsamında çeşitli spor branşlarında yarışmalar yapıldı. Çulhan Mahallesi'nde bulunan Ali Kuşçu Matematik Evi ve Köy Yaşam Merkezinde düzenlenen etkinlikte bocce, dart ve oryantiring türlerinde yarışmalar yapıldı. Farklı okullardan gelen öğrencilerin katıldığı yarışmalarda Kaymakam Şule Demirtaş ve Belediye Başkan Vekili Muharrem Tosun da öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Aydın'ın Yenipazar ilçesinde Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları kapsamında çeşitli spor branşlarında yarışmalar yapıldı.

Çulhan Mahallesi'nde bulunan Ali Kuşçu Matematik Evi ve Köy Yaşam Merkezinde düzenlenen etkinlikte bocce, dart ve oryantiring türlerinde yarışmalar yapıldı.

Farklı okullardan gelen öğrencilerin katıldığı yarışmalarda Kaymakam Şule Demirtaş ve Belediye Başkan Vekili Muharrem Tosun da öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Kaynak: AA / Spor

Yenipazar Ali Kuşçu Aydın Spor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title